You are here
Home > Featured > De azi la cinema: X-Men – Days of Future Past si Legends Of Oz – Dorothy’s Return

De azi la cinema: X-Men – Days of Future Past si Legends Of Oz – Dorothy’s Return

X-Men: Viitorul este trecut – 3D / X-Men: Days of Future Past – 3D este sinonim cu perfectiunea intruchipata!

Bryan Singer demonstreaza inca o data (nici nu stim daca mai era nevoie) ca poate fi numit parintele ecranizarilor din seria X-Men. Eu cred ca pur si simplu Singer nu are competitie pentru o eventuala inlocuire la carma regizorala.

Nu pot sa nu ma gandesc la acest aspect, deoarece scandalul sexual in care cineastul este implicat se pare ca ia amploare din ce in ce mai tare.

xmen_blog

Revenind la X-Men: Days of Future Past, film ce va rula incepand de azi pe ecranele din toata tara, pot afirma fara ezitare ca este cel mai bun film de anul acesta (cel putin pana acum). E ceva avand in vedere ca deja ne apropiem de jumatatea lui 2014.

Toti actorii consacrati de-a lungul seriei sunt prezenti in acest fantastic film, iar dintre nou veniti ii remarcam in mod special pe Peter Dinklage, Evan Peters si Omar Sy.

Povestea (una extrem de importanta in benzile desenate) curge fara cusur in cele 131 de minute de proiectie. La final, dupa end credits, vine si bonusul suprem: o scena ce face legatura cu X-Men: Apocalypse (film ce va fi lansat in 2016). Este de departe recomandarea saptamanii din partea mea si a Cinefanului.

P.S: Multumim Bryan Singer pentru omagiul adus Star Trek-ului!

oz_Blog

Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy – 3D / Legends of Oz: Dorothy’s Return – 3D este alternativa pentru cei mai mici dintre spectatori.

Animatia regizata de Will Finn si Dan St. Pierre reprezinta o alta poveste ce cuprinde noi aventuri ale celebrei Dorothy. Indragitele personaje Scarecrow, Tin Man si Lion prind si ele viata (din nou), iar lor li se alatura si Jester, Aunt Em, Aunt Em, Glinda sau Wiser. In varianta in limba romana pot fi auziti: Lora, Dana Rogoz, Razvan Fodor si Andrei Albulescu.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top