You are here
Home > Filme > De azi la cinema: Third Person si Think Like a Man Too

De azi la cinema: Third Person si Think Like a Man Too

Third Person / Dragoste la persoana a treia reprezinta fara indoiala o noua incercare de-a lui Paul Haggis de a reedita succesul avut acum un deceniu cu filmul Crash (3 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film).

Totusi, desi este oarecum fidel retetei castigatoare (mai multe povesti aparent fara legatura ce se interconecteaza intr-un final lipsit de zvac), Paul nu reuseste sa impresioneze prea tare cu acest nou film.

third_blog

Si asta se intampla in pofida distributiei care e destul de rasarita: Liam Neeson, Mila Kunis… Mila Kunis, Maria Bello, Kim Basinger, Adrien Brody, James Franco si mai ales Olivia Wilde (pe care o veti vedea goala pusca).

Filmului ii lipseste ceva, acel ceva despre care as putea sa afirm ca este de fapt o poveste ceva mai clara si mai la obiect. Din nefericire este prea lungita, prea trista si fara o logica clara in final. Dar poate asta este numai parerea mea si poate ca voi veti fi ceva mai incantati la sfarsitul vizionarii.

think-like-a-man-too

Cu prilejul premierei lui Think Like a Man Too / Nebunie in Las Vegas veti vedea refacuta echipa castigatoare din spatele filmului Ride Along.

Mai exact, este vorba de regizorul Tim Story si actorul comediant aflat pe val, Kevin Hart. Filmul este un sequel, prima parte fiind lansata acum doi ani si intitulata Think Like a Man, ce ii are in centrul povestii pe aceeasi protagonisti care dau nastere unor cupluri buclucase.

Filmul este o comedioara usurica de sezon care va poate relaxa timp de o ora si jumatate in sala de cinema.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top