You are here
Home > Filme > De azi la cinema: The Amazing Spider-Man 2 si Fading Gigolo

De azi la cinema: The Amazing Spider-Man 2 si Fading Gigolo

The Amazing Spider-Man 2 / Uimitorul Om-Paianejen 2 isi face loc pe marile ecrane din tara incepand de azi.

Cu un buget impresionant dar si cu o distributie pe masura, noul film cu Spidey incearca sa ne impresioneze prin multitudinea villain-ilor cu care eroul Peter Parker da piept.

spiderman2_blog

Electro (Jamie Foxx), Rhino (Paul Giamatti) si mai ales Green Goblin (Dane DeHaan) incearca sa ii faca viata extrem de grea lui Spider-Man, prin fel de fel de planuri diabolice puse la cale in special de Electro.

Desi e plin de efecte speciale spectaculoase si are actorii alesi pe spranceana (in special Dane DeHaan), filmul tot nu se ridica la inaltimea vreunuia din trilogia lui Sam Raimi. Eu sunt un mare fan al acelor trei filme si sunt de parere ca seria noua inca nu a creat efectul UAU pe care la reusit Raimi acum aproximativ 12 ani.

fading_blog

Fading Gigolo / Gigolo de ocazie este filmul ce se va lupta in box office-ul romanesc din aceasta saptamana cu Omul-Paianjen.

Lupta nu va fi usoara dar totusi filmul scris, regizat si jucat de John Turturro are sanse mari sa va impresioneze cat de cat. Pe langa Turturro mai sunt prezenti si Woody Allen, Liev Schreiber, Vanessa Paradis, Sharon Stone, Sofia Vergara.

Cred ca argumentul distributiei este convingator ca filmul merita vazut, iar daca tot nu e suficent va pot spune ca aveti garantia mea ca umorul prezent in film este unul de calitate. Si apoi cum sa nu fie asa, din moment ce in Fading Gigolo aveti ocazia sa-l vedeti pe Woody Allen in rolul unui peste si pe Turturro in cel al unui…  prostituat  🙂 Unde veti mai avea aceasta ocazie?

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top