You are here
Home > Filme > De azi la cinema: Rio 2 si Sabotage

De azi la cinema: Rio 2 si Sabotage

Reteta castigatoare in cazul unei animatii este intotdeauna umorul si aspectul vizual.

rio2_blog

Rio 2 se bucura din plin de ambele caracteristici. Gasca nebuna se intoarce pe marele ecran cu o serie noua de aventuri. De aceasta data ei vor lasa orasul Rio de Janeiro si vor da piept cu inamicii in inima junglei amazoniene.

O lume noua pentru haiosii papagali, patanii noi si multa, multa distractie in continuarea succesului animat din 2011. Carlos Saldanha isi pastreaza regia, iar Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jemaine Clement si Jamie Foxx revin si ei in rolul lui Blu, Jewel, Nigel si Nico.

Filmul va rula in tara atat in versiunea subtitrata cat si in cea dublata. Ne bucura sa vedem (si auzi) ca si in varianta in limba romana au fost pastrati actorii care au dublat personajele in prima parte: Cristian Neacsu si Ana Maria Balescu.

sabotage_blog

Arnold revine in forta (la propriu) cu Sabotage / Sabotaj. El face echipa printre altii cu Sam Worthington (Monster),  Josh Holloway (Neck), Terrence Howard (Sugar) si Mireille Enos (Lizzy).

Fiind destul de sangeros si cu o actiune dinamica, filmul lui David Ayer intampina cateva probleme pe la final, exact atunci cand este mai important. Insa, filmul este o ocazie perfecta pentru o reintalnire placuta cu Arnold, care se pare ca dupa ce a stat o perioada indelungata pe bara, este extrem de prolific, el avand in pregatire inca alte cinci filme in urmatorii 3-4 ani.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top