You are here
Home > Featured > De azi la cinema: Endless Love, Winter’s Tale, Monuments Men, The Lego Movie si Vampire Academy

De azi la cinema: Endless Love, Winter’s Tale, Monuments Men, The Lego Movie si Vampire Academy

Din cele cinci premiere ale saptamanii, doua sunt in mod clar adresate celor ce serbeaza dragostea in acest weekend marcat de Valentine’s Day.

endless_love

Primul este Endless Love / Indragostiti pentru totdeauna, un film romantic facut “ca la carte”, dar care este foarte “fresh” in acelasi timp.

Prospetimea de care am amintit, e data in special de personajele interpretate de Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Joely Richardson, Robert Patrick si mai ales Bruce Greenwood. Regia apartine lui Shana Feste, cea care are la activ inca doua filme in afara de acesta, Country Strong si The Greatest.

winters_tale

Cel de al doilea “love movie” este Winter’s Tale / Poveste de iarna, in regia lui Akiva Goldsman. Tenta fantasy abordata in film, il transforma intr-unul oarecum atipic, dar care insa surprinde in mod placut.

Practic intreaga poveste, ne arata intr-o alta modalitate, eterna lupta ce se da intre bine si rau… intre dragoste si ura. In rolurile principale ii avem pe Colin Farrell, Russell Crowe si interesanta Jessica Brown Findlay. Indragitul William Hurt este si el prezent, insa cu un rol minor.

monuments_men

The Monuments Men / Eroii Monumentelor, este alternativa celor care nu vor sa se scufunde in “oceanul iubirii” si vor totusi sa aibe parte de putina actiune cu tenta istorica. Distributia este remarcabila: George Clooney (care este si regizorul filmului), Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban si Hugh Bonneville. Povestea ce a stat la baza filmului, este una reala, petrecuta in timpul celui de al doilea razboi mondial.

lego_movie

Desigur nu putea lipsi si o animatie din “meniul” saptamanii, mai exact este vorba de The Lego Movie 3D / Marea aventura Lego, filmul care a facut ravagii in box-office, weekend-ul trecut (aproape 70 de milioane de $).

Animatia, regizata de Phil Lord si Christopher Miller, are critici foarte bune venite din partea specialistilor, iar asta se intampla pe mai toate site-urile din domeniu. Pe IMDB nota userilor este si ea una ridicata: 8.6, din aproape 15.000 de voturi exprimate.

academia_vampirilor

Vampire Academy / Academia Vampirilor, cea de a cincea premiera, face parte din categoria productiilor ce este la moda in randurile adolescentilor. In acest gen s-au mai inscris si alte filme, cum ar fi The Host, Mortal Instruments, The Hunger Games, Twilight sau inca nelansatul Divergent.

Lasă un răspuns

Top