You are here
Home > Featured > De azi la cinema: Captain America – The Winter Soldier si A Long Way Down

De azi la cinema: Captain America – The Winter Soldier si A Long Way Down

Impresionantele aventurile ale lui Captain America continua cu mega productia intitulata Captain America: The Winter Soldier 3D / Capitanul America: Razboinicul iernii 3D.

captain_america2_blog

Filmele celor de la Marvel Studios nu contenesc sa ne uimeasca, iar pelicula de fata este confirmarea acestui lucru.

Cu un Chris Evans stralucitor in rolul principal, cu o Scarlett Johansson ultra senzuala, dar si cu un Sebastian Stan aflat pe val, filmul primeste din partea mea punctaj maxim (5 stele din 5 posibile). De mentionat este si prezenta incantatoare a lui Robert Redford, actorul ce ofera o interpretare de super clasa (ca intotdeauna) in rolul Alexander Pierce.

Plin de suspans si presarat cu multe efecte vizuale senzationale, Winter Soldier va convinge cu siguranta si va va oferi o experienta de neuitat in sala de cinema.

a_long

Romancierul Nick Hornby (About a Boy) este cel care ascris romanul A Long Way Down care sta la baza filmului cu acelasi nume, a carui premiera o avem incepand de astazi in cinematografele din Romania.

Cei patru straini care devin un fel de familie datorita unor circumstante cel putin ciudate, sunt Jess (Imogen Poots), J.J (Aaron Paul), Maureen (Toni Collette) si Martin (Pierce Brosnan). Regizorul acestei reusite comedii cu accente dramatice este Pascal Chaumeil.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top