You are here
Home > Featured > Smaug, dragonul din The Hobbit, a pus stapanire pe Piata Unirii din Bucuresti

Smaug, dragonul din The Hobbit, a pus stapanire pe Piata Unirii din Bucuresti

Dupa ce a pus stapanire pe Muntele Singuratic cu mii de ani in urma, astazi Smaug, fiorosul dragon din filmul The Hobbit, a ajuns in Piata Unirii din Bucuresti pentru a marca lansarea din data de 13 decembrie a filmului The Hobbit: The Desolation of Smaug / Hobbitul: Dezolarea lui Smaug pe marile ecrane din Romania.

Dragonul, inalt de 4 metri, se va confrunta in film cu hobbitul Bilbo Baggins pentru a-si apara comoara pe care o tine captiva de mii de ani.

The Hobbit: The Desolation of Smaug / The Hobbit: Dezolarea lui Smaug este a doua parte a trilogiei inspirate de lumea de legenda a lui J.R.R Tolkien. Filmul poarta semnatura regizorului Peter Jackson (castigator al premiului Oscar pentru regia Lord of The Rings) si continua povestea din prima parte, The Hobbit: An Unexpected Journey / Hobbitul: O calatorie neasteptata.

smaug

Incea de-a doua parte calatoriei, Bilbo Baggins, vrajitorul Gandalf si 12 gnomi, impreuna cu Thorin Oakenshield, isi continua drumul plin de aventuri neprevazute catre Muntele Singuratic si Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se intalnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pamantul de Mijloc.

Conform legendei, dragonul inaripat, avand o armura de solzi groasa cat zece scuturi, colti la fel de taiosi ca o sabie si sufland flacari mistuitoare, a devenit extrem de bogat dupa ce a distrus orasul Dale si a cucerit Muntele Singuratic, care adapostea intreaga comoara a Regatului Gnomilor.

Ecranizarea The Hobbit: Dezolarea lui Smaug este filmata cu o tehnologie revolutionara, in format HFR cu 64 de cadre de secunda, si va rula pe marile ecrane in 3D si IMAX 3D, incepand cu data de 13 decembrie.

hobbit_the_desolation_of_smaug

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top