You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (9): Natasa Raab este Silvia

Personajele din Ramai cu mine (9): Natasa Raab este Silvia

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro incheie azi seria biografiilor personajelor noului serial. Va invitam din 1 decembrie sa-l urmariti in premiera la HBO.

natasa_raab_10

SILVIA ANGHEL – MAMA EVEI (NATASA RAAB)

Silvia este mama Evei. In anii ’70 a fost vedeta pentru o scurta perioada de timp. Este o femeie frumoasa, foarte atenta la cum arata si poarta cu nostalgie hainele boeme ale anilor ’70. Silvia nu reuseste sa se detaseze de trecut, insa nu depune niciun efort sa obtina noi roluri. In ultimii 30 de ani nu a facut decat sa stea acasa si sa astepte o auditie. In relatia cu Eva este extrem de egoista si are excese nejustificate de personalitate.

natasa_raab_9

Natasa Raab

Foarte indragita de public, actrita Natasa Raab s-a nascut in localitatea Huedin din judetul Cluj la 15 iulie 1953. A interpretat numeroase roluri in productii cinematografice si in piese de teatru si recent a putut fi vazuta alaturi de Luminita Gheorghiu in filmul castigator al Ursului de Aur din cadrul Festivalului International de Film de la Berlin, 2013, Pozitia Copilului (r: Calin Peter Netzer).

A jucat in mai multe filme ale Noului Val: Domestic, Din dragoste cu cele mai bune intentii (r: Adrian Sitaru), fiind nominalizata la Premiul Gopo pentru cea mai buna actrita in rol principal, ca urmare a interpretarii rolului din filmul Din dragoste cu cele mai bune intentii (2011). In serialul Ramai cu mine interpreteaza rolul Silviei.

natasa_raab_1

natasa_raab_2

natasa_raab_3

natasa_raab_4

natasa_raab_5

natasa_raab_6

natasa_raab_7

natasa_raab_8

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top