You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (8): Andreea Gheorghe este Iasmina

Personajele din Ramai cu mine (8): Andreea Gheorghe este Iasmina

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro continua azi seria biografiilor personajelor noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

andreea_gheorghe_1

IASMINA DUMITRESCU STURZA (ANDREEA GHEORGHE)

Iasmina este o tanara foarte atragatoare, care, in ciuda comportamentului lipsit de gratie, reuseste sa prinda barbatii in plasa ei de fiecare data.

Circumstantele vietii ei au transformat-o intr-o persoana agresiva si manipulatoare. Nu asteapta sa i se dea ceva, pur si simplu isi ia singura. Acum si-l doreste pe David si nu va lasa pe nimeni sa-i stea in cale.

andreea_gheorghe_12

Andreea Gheorghe

Are 27 de ani si a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale. Este nascuta la Sibiu si primul lung metraj in care a fost distribuita in rol secundar a avut premiera in cinematografele din Romania in toamna anului 2013: Domnisoara Christina (r: Alexandru Maftei). Ea joaca rolul Iasminei in serialul Ramai cu mine.

andreea_gheorghe_2

andreea_gheorghe_3

andreea_gheorghe_4

andreea_gheorghe_5

andreea_gheorghe_6

andreea_gheorghe_7

andreea_gheorghe_8

andreea_gheorghe_9

andreea_gheorghe_10

andreea_gheorghe_11

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

2 thoughts on “Personajele din Ramai cu mine (8): Andreea Gheorghe este Iasmina

  1. Nu imi place deloc, da’ deloc rolul ei. Are unele replici prea urate. Dar asa sunt filmele, unele personaje pozitive, altele negative. Sper insa ca e total diferita in realitate.

  2. Reuseste sa dea viata unui grobianism atat de des intalnit..rolul este mai mult decat nesuferit si faptul ca reuseste sa se faca urata prin rol, mie imi dovedeste masura talentului sau..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top