You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (6): Lucian Ifrim este Virgil

Personajele din Ramai cu mine (6): Lucian Ifrim este Virgil

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro continua azi seria biografiilor personajelor noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

lucian_ifrim_4

VIRGIL DUMBRAVA (LUCIAN IFRIM)

Virgil este directorul de marketing de la clinica si imparte un birou cu Mona.

Timid, amabil si de o bunatate iesita din comun, s-a indragostit de Mona din momentul in care a intalnit-o; crede ca ea are “frumusetea unei actrite frantuzoaice”. Cand iubeste, Virgil e capabil sa treaca si prin foc pentru persoana de langa el. E constant in sentimentele lui, dar pare ca este un barbat prea bun ca sa aiba si noroc in dragoste.

lucian_ifrim_10

Lucian Ifrim

Lucian a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale si are la activ numeroase roluri in teatru, film, film pentru televiziune si teatru radiofonic. A fost distins in 2004 cu Premiul de Excelenta „Stelele Orasului Bucuresti” si cu Premiul Special pentru Teatru de Copii acordat de UNITER, 2006. In serialul produs de HBO interpreteaza rolul lui Virgil.

lucian_ifrim_1

lucian_ifrim_2

lucian_ifrim_3

lucian_ifrim_5

lucian_ifrim_6

lucian_ifrim_7

lucian_ifrim_8

lucian_ifrim_9

lucian_ifrim_11

lucian_ifrim_12

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top