You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (5): Monica Ciuta este Mona

Personajele din Ramai cu mine (5): Monica Ciuta este Mona

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro continua azi seria biografiilor personajelor noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

monica_ciuta_1

RAMONA “MONA” MURESAN (MONICA CIUTA)

Mona este contabila la clinica unde lucreaza Laura.

Nu este o femeie foarte atragatoare, insa este o persoana vesela, plina de pasiuni, fantezii si dorinte. In pofida numeroaselor suferinte cauzate de infatisarea neagreabila nu este dispusa la compromisuri si vrea sa il intalneasca pe Fat Frumos. Pentru ca barbatii o ocolesc in viata reala, Mona isi cauta parteneri pe internet.

Este o fata buna care reuseste sa o ia intotdeauna de la capat cu zambetul pe buze, traiste frumos, fara sa faca rau celorlalti.

monica_ciuta_12

Monica Ciuta

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale si liceul de muzica Dinu Lipatti, iar in prezent este profesor asistent dr. la U.N.A.T.C. I. L. Caragiale, Bucuresti. A interpretat roluri atat in teatru cat si in film, iar in serialul Ramai cu mine interpreteaza rolul Monei.

monica_ciuta_2

monica_ciuta_3

monica_ciuta_4

monica_ciuta_5

monica_ciuta_6

monica_ciuta_7

monica_ciuta_8

monica_ciuta_9

monica_ciuta_10

monica_ciuta_11

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top