You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (4): Antonia Ionescu-Micu este Laura

Personajele din Ramai cu mine (4): Antonia Ionescu-Micu este Laura

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro continua azi seria biografiilor personajelor noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

antonia_micu_1

LAURA BARBU (ANTONIA MICU)

Laura, sotia lui Adi, are 35 de ani si lucreaza la o clinica de infrumusetare.

Stie ca sotul ei o insala, realizeaza ca merita ceva mult mai bun si asta o nemultumeste, facand-o sa caute atentie si afectiune in alta parte. In momente de disperare este capabila sa exploreze zone necunoscute, doar ca sa umple un gol personal. Cu toate ca ar avea puterea sa-si schimbe viata, ea alege sa ignore realitatea.

antonia_micu_9

Antonia Micu

Antonia Ionescu-Micu este din Bucuresti si are 29 de ani. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale, Bucuresti, si, in prezent, joaca pe scena Teatrului Municipal Targoviste. Antonia nu este la primul rol intr-un serial de televiziune (a facut parte timp de doua sezoane din distributia serialului Narcisa Salbatica), iar in Ramai cu mine o interpreteaza pe Laura.

In afara de rolurile din teatru, Antonia a avut roluri secundare in cateva dintre productiile romanesti consacrate: California Dreamin’(nesfarsit) (r: Cristian Nemescu) sau  Aurora (r: Cristi Puiu).

antonia_micu_2

antonia_micu_3

antonia_micu_4

antonia_micu_5

antonia_micu_6

antonia_micu_7

antonia_micu_8

antonia_micu_10

antonia_micu_11

antonia_micu_12

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top