You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (3): Andi Vasluianu este Adi

Personajele din Ramai cu mine (3): Andi Vasluianu este Adi

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro continua azi seria biografiilor personajelor noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

andi_vasluianu_4

ADI BARBU (ANDI VASLUIANU)

Adi are 37 de ani si mult sex appeal. Este casatorit cu Laura si au doi copii impreuna. Desi isi iubeste sotia, ii este deseori infidel, fiind in permanenta cautare de aventuri pasionale. Laura simte aceste lucruri, a devenit blazata si a incetat sa se mai bucure de viata. Adi este instinctiv, fermecator si gata sa experimenteze in orice moment.

In ciuda caracterului sau problematic, Adi este un personaj simpatic, ale carui iesiri pot fi intelese si acceptate.

andi_vasluianu_9

Andi Vasluianu

Nascut in 1974 la Bucuresti, Andi Vasluianu este unul dintre cei mai apreciati tineri actori romani, avand pana in prezent peste 100 de roluri in film si teatru. Foarte apreciat si folosit de regizori, in special de cei tineri atat pentru scurtmetraje cat si pentru filmele de lung metraj, Vasluianu da dovada atat de o expresivitate foarte dezvoltata, cat si de o capacitate fantastica de a trece cu usurinta de la un rol la altul.

Despre oameni si melci (r: Tudor Giurgiu), Cealalta Irina (r: Andrei Gruzsniczki), Cea mai fericita fata din lume (r: Radu Jude), Hirtia va fi albastra (r: Radu Muntean), Marilena de la P7, California Dreamin’(nesfarsit) (r: Cristian Nemescu) sunt doar cateva din filmele din distributia carora a facut parte Andi Vasluianu.

In Ramai cu mine, Andi Vasluianu este Adrian, actorul jucand pentru prima data intr-un serial de televiziune.

andi_vasluianu_1

andi_vasluianu_2

andi_vasluianu_3

andi_vasluianu_5

andi_vasluianu_6

andi_vasluianu_7

andi_vasluianu_8

andi_vasluianu_10

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top