You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (2): Aureliu Surulescu este David

Personajele din Ramai cu mine (2): Aureliu Surulescu este David

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

CineFan.ro continua azi seria biografiilor personajelor noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

aureliu_surulescu_7

DAVID DAMIAN (AURELIU SURULESCU)

Dupa ce a petrecut cativa ani tumultuosi in strainatate, David s-a intors in tara si si-a schimbat radical stilul de viata. Fost director de agentie de publicitate in Germania, se intoarce in Romania si devine asociat la o florarie.

Vrea sa traiasca aproape de familia sa, sa aiba o slujba linistita, sa se casatoreasca cu o femeie buna si sa aiba copii. La scurt timp dupa revenirea sa in tara, o intalneste pe Eva. Privirea lui David emana caldura, bunatate si sensibilitate. Are o inima buna si, din aceasta cauza, poate ajunge usor victima unor tertipuri.

aureliu_surulescu_8

Aureliu Surulescu

Aureliu este nascut in 1979 la Bucuresti si a plecat din Romania lucrand ca model profesionist in toate marile capitale ale modei.

A realizat peste 20 de reclame TV, prezentari de moda, sedinte foto si video pentru brand-uri internationale de moda.

De asemenea, a fost protagonistul unor videoclipuri muzicale pentru artisti consacrati. Cariera lui in film a inceput in anul 2003, cu un rol secundar in filmul Second Hand (r: Dan Pita). In productia HBO, Aureliu il interpreteaza pe David.

aureliu_surulescu_1

aureliu_surulescu_2

aureliu_surulescu_3

aureliu_surulescu_4

aureliu_surulescu_5

aureliu_surulescu_6

aureliu_surulescu_9

aureliu_surulescu_10

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

One thought on “Personajele din Ramai cu mine (2): Aureliu Surulescu este David

  1. In sfârșit școala românească de film pare a-si reveni! O producție curată , imagine calitativa , actori tineri, frumosi, subiecte la zi si o altfel de poveste ce nu implica mahala ! Cei tineri secondati de cei consacrati, bravo!Pe el nu l-am mai văzut pana acum dar dacă este distribuit de HBO Romania înseamnă ca l-au scos din ” mâneca” ! Un bărbat cu un zâmbet de Hollywood !
    Succes ” Ramai cu Mine ” , eu cu siguranță am sa ramân!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top