You are here
Home > Featured > Personajele din Ramai cu mine (1): Iulia Lumanare este Eva

Personajele din Ramai cu mine (1): Iulia Lumanare este Eva

Din 1 decembrie HBO va difuza cel de-al doilea serial original produs in Romania: Ramai cu mine.

Serialul urmareste relatiile complexe dintre oameni si incercarile lor de a se cunoaste pe sine si pe cei din jur. Intr-un oras dinamic si plin de culoare, opt tineri singuri cauta dragostea, prietenia si, mai mult, se cauta pe sine.

In Ramai cu mine regasim oamenii asa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile lor.

Ramai cu mine este regizat de Constantin Popescu si Mihai Bauman. Scenariul serialului a fost scris de Lia Bugnar, iar productia a fost asigurata de compania Film Factor. Directorul de imagine al productiei este Liviu Marghidan.

Primele doua episoade ale noului serial produs de HBO Europe in Romania, Ramai cu mine, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO.

Incepand de azi, in fiecare zi pana la finalul lunii, CineFan.ro va prezinta toate personajele noului serial (cu cateva detalii despre actor si personajul interpretat).

iulia_lumanare_1

EVA ANGHEL (IULIA LUMANARE)

Eva are 32 de ani si este director de creatie intr-o agentie de publicitate. Este o femeie frumoasa, inteligenta, distanta, increzatoare in fortele proprii, care incearca permanent sa isi ascunda slabiciunile. In viata ei personala, lucrurile nu arata prea bine. Intotdeauna se implica in relatii distructive. Desi este o femeie foarte atragatoare, prin comportamentul sau dificil si nestatornic, indeparteaza toti barbatii din viata sa. Cand, in sfarsit, il intalneste pe barbatul visurilor sale, circumstantele ii tin departe unul de celalalt.

iulia_lumanare_5

Iulia Lumanare

Absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale, Bucuresti, Iulia a fost distribuita in numeroase piese de teatru si productii cinematografice si a devenit cunoscuta publicului prin rolul Corina din filmul Caravana Cinematografica (r: Titus Muntean), in care joaca alaturi de Dorian Boguta si Mircea Diaconu, dar si prin intermediul serialului La Urgenta.

Iulia a fost nominalizata in 2010 la Premiile Gopo pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru prestatia din filmul Caravana Cinematografica. In serialul Ramai cu mine o interpreteaza pe Eva.

iulia_lumanare_2

iulia_lumanare_3

iulia_lumanare_4

iulia_lumanare_6

iulia_lumanare_7

iulia_lumanare_8

iulia_lumanare_9

Foto ©2013 HBO Romania SRL. All rights reserved.

Adi Marineci pentru HBO Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top