You are here
Home > Featured > MediaPro Distribution a anuntat oficial lansarile cinematografice din 2013

MediaPro Distribution a anuntat oficial lansarile cinematografice din 2013

In cadrul unui eveniment organizat luni, 1 aprilie, in capitala, MediaPro Distribution a anuntat, in fata a sute de invitati din domeniu, filmele pe care le va lansa pe marile ecrane in 2013.

Unul dintre punctele culminante ale evenimentului a fost marcat de anuntul facut de directorul general al MediaPro Distribution, Anca Truta, care a declarat ca incepand cu 2013 portofoliul companiei pe care o conduce se va extinde, urmand sa includa si licenta de distributie a productiilor DreamWorks live action pe piata de cinema din Romania.

De la evenimentul moderat cu mult umor de Pavel Bartos nu au lipsit nici personalitatile din lumea filmului, in frunte cu regizorii: Calin Peter Netzer, Dan Pita, Stere Gulea, Iura Luncasu si Jesus Del Cerro, actorii: Dragos Bucur, Serban Pavlu, Ada Condeescu, Dorian Boguta, Stela Popescu, Luminita Erga si Valentin Teodosiu.

Pe covorul rosu au mai stralucit aseara si Dana Rogoz, Ioana Maria Moldovan, Daniel Cruceru, Adina Galupa, Razvan Fodor si Magda Palimariu.

Punctul forte al intregii seri l-a constituit concertul Loredanei, care a reusit sa ridice aproape toata sala in picioare alaturi de trupa sa Agurida si invitatul sau special Cristi Nistor.

MediaPro Distribution este parte a a companiei Central European Media Enterprises (CME) si este licentiat exclusiv al Warner Bros. Pictures in Romania, incepand cu luna ianuarie a anului 2011.

MediaPro Distribution isi mentine cu succes statutul de cel mai prolific distribuitor de film independent, aducand pe marile ecrane o selectie unica de titluri ale caselor de productie consacrate: Lionsgate, Summit Entertainment, Lakeshore Entertainment, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp si Studio Canal.

Incepand cu anul 2011, MediaPro Distribution si-a extins operatiunile in Ungaria (Pro Video Film & Distribution), Cehia si Slovacia (Bontonfilm), avand drept obiectiv principal furnizarea unui continut de cea mai buna calitate atat teritoriilor in care deja opereaza, precum si noilor piete pe care vrea sa le acceseze prin intermediul programelor sale.

Iata cateva imagini de la eveniment.

Foto Emanuel Lazarescu / CineFan.ro. / Toate drepturile rezervate.

In momentul aparitiei Loredanei, cei prezenti s-au trezit din amorteala si au inceput sa danseze pe ritmurile melodiilor ei.

O parte din invitatii la petrecerea Mediapro.

Apa, apa, apaaaaaa a rasunat in clubul The Loft Lounge.

Loredana impreuna cu invitatul sau special Cristi Nistor.

Impreuna cu Pavel Bartos, un prieten mai vechi al Cinefanului de pe vremea festivalului de Film de la Iasi.

Pavel Bartos s-a oprit din speech pentru a fi pozat de Cinefan.

A Taste of Hollywood.

Impreuna cu Loredana, la finalul evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top