You are here
Home > Featured > Dragos Bucur joaca alaturi de Ice Cube si Kevin Hart in Ride Along!

Dragos Bucur joaca alaturi de Ice Cube si Kevin Hart in Ride Along!

Dragos Bucur apare in comedia Ride Along / Un politist si jumatate care va avea premiera in Romania pe 24 ianuarie 2014, distribuit de Ro Image 2000.

Dragos Bucur apare chiar la inceputul filmului in rolul unui mafiot sarb. El participa la o intalnire de afaceri cu politistul jucat de Ice Cube, intalnire care se dovedeste a fi o ambuscada. Dragos are de tras cu pistolul dupa niste politisti sub acoperire, inclusiv dupa Ice Cube, apoi trebuie sa incalece o motocicleta si sa execute un fel de cursa cu obstacole.

DragosBucur

Dragos Bucur in Ride Along (il puteti vedea in trailerul de mai jos la minutul 01:58).

Iata ce declara Dragos despre rolul din Ride Along: “Filmul incepe cu o secventa cu mine (mafiotul sarb) si cu Ice Cube (politistul undercover), una clasica intre doi mafioti intr-un bar parasit, plin de sticle si fum. A fost interesant pentru ca am putut sa ne jucam, sa propunem, sa improvizam… Cred ca in final a iesit o scena tensionata, dar si amuzanta… Mai tarziu incep sa impusc niste politisti, dar, evident, toate gloantele trec pe langa Ice Cube. Star sistem-ul functioneaza impecabil in industria cinematografica de la Holywood: star-urile trebuie sa ramana intangibile,” rade Dragos.

Iata trailerul:

ride_along

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top