You are here
Home > Featured > De azi la cinema: Last Vegas, Populaire si Walking with Dinosaurs

De azi la cinema: Last Vegas, Populaire si Walking with Dinosaurs

Trei premiere ne asteapta saptamana aceasta, doua comedii, Last Vegas si Populaire si animatia Walking With Dinosaurs 3D.

last_vegas

Despre Last Vegas / Burlaci intarziati, am numai cuvinte de lauda! Ar fi si greu de crezut ca un film cu patru titani oscarizati ai Hollywoodului, (Douglas, Freeman, De Niro si Kline), ne-ar deranja cu ceva.

Aparent, scenariul filmului regizat de Jon Turteltaub, urmeaza reteta clasica, insa avem ceva surprize pe parcurs, fapt ce aduce filmului un plus considerabil.

Patru amici octogenari, ce sunt uniti de o prietenie care dureaza inca din copilarie, decid sa incalce regulile si sa se aventureze intr-un weekend de neuitat, in Las Vegas. Ocazia este pricinuita de decizia surprinzatoare al unuia dintre ei, care, in ciuda varstei, se hotaraste ca e timpul sa se…casatoreasca!

Si cum prietenii la nevoie se cunosc, ceilalti trei au dificila misiune de a organiza o mega petrecere a burlacilor. Daca s-au descurcat sau nu, asta numai voi veti putea decide dupa ce veti merge la film.

walking_with_dinosaurs

Walking With Dinosaurs 3D / Pe urmele Dinozaurilor 3D, este un bun prilej pentru orice parinte, sa isi duca copilul (sau copii) la film, deoarece animatia (usor neconventionala din punct de vedere tehnic) li se adreseaza lor si numai lor.

Este o productie ce explica foarte clar, intr-o maniera expresiva, viata pe planeta noastra din perioada dinozaurilor. Felul in care acestia migrau, vanau, erau uniti in fata pradatorilor (si altor pericole) si mai ales disputele pentru suprematie intre masculii mai tineri si cei mai in varsta.

populaire

Populaire / Domnisoara Populara, productia frantuzeasca, in regia lui Regis Roinsard, este cea de a treia propunere pentru aceasta saptamana cinematografica.

Actiunea filmului este plasata in anul 1958, iar in centrul actiunii o avem pe Rose Pamphyle, o secretara nepriceputa, insa cu un talent iesit din comun pentru acea perioada: era o excelenta dactilografa. Totul va lua o intorsatura spectaculoasa, atunci cand seful ei doreste sa o transforme in cea mai rapida dactilografa din lume.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top