You are here
Home > Dracula Film: Horror and Fantasy Festival > Concert Gojira si Planet H la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival

Concert Gojira si Planet H la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival

Ziua a doua la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival a fost una destul de incarcata. Proiectii inedite si un concert Gojira si Planet H care ne-a tinut trezi pana in dimineata zilei de sambata.

Am reusit sa vad un film horror, foarte low budget dar extrem de interesant: The Human Race / Cursa (SUA 2013, r. Paul Hough)

80 de oameni se trezesc brusc intr-un loc necunoscut. Ultimul lucru pe care si-l amintesc este ca au disparut toti, in acelasi moment de pe acelasi bulevard. Grupul este divers: batrani si tineri, atleti si persoane cu disabilitati, albi si de culoare… si toti aud acelasi lucru repetat obsesiv: “Daca sunteti depasiti de doua ori, muriți. Daca iesiti de pe traseu, muriti. Calcati pe iarba, muriți. Alergati sau… muriti”.

Premisa este interesanta, iar filmul merita vazut macar pentru ideea originala, chiar daca pe alocuri seamana cu pelicule pe care le-am vazut de-a lungul anilor. Oricum, la succesul pe care l-a avut The Human Race in drumul prin festivalurile din intreaga lume, nu este exclus sa vedem curand si un sequel – speram cu mai multi bani si mai multe efecte speciale. Oricum, cred ca acest film a depasit recordul la capete explodate pe care le-am vazut vreodata intr-un film!

Iata in final cateva imagini de la concertul Gojira de aseara sustinut la Festival 39 – Beciul Groazei… care in scurt timp a devenit neincapator.

dracula_day2_1

Sigla Brasovului vazuta noaptea.

dracula_day2_2

Gojira intra in actiune!

dracula_day2_3

dracula_day2_4

dracula_day2_5

dracula_day2_6

dracula_day2_7

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top