You are here
Home > Benzi desenate > Ciocanul lui Thor a aterizat in Piata Unirii din Bucuresti!

Ciocanul lui Thor a aterizat in Piata Unirii din Bucuresti!

Cu 8 zile inainte de sosirea stapanului sau la Bucuresti, Mjolnir, faimosul ciocan care ii transporta pe zeul Thor prin cosmos a aterizat in Piata Unirii.  Inalt de peste 3 metri, ciocanul este menit sa promoveze cea mai noua productie Marvel Thor: Intunericul.

Fiind una dintre cele mai puternice arme din mitologia nordica,se spune despre Mjolnirca ar putea nivela muntii. Conform legendelor din benzile desenate Marvel, ciocanul fermecat a fost realizat dintr-o stea neutronica si a fost folosit intai de Odin, regele Asgardului. Pentru a primi ciocanul de la Odin, Thor a fost supus de acesta unor grele incercari, menite sa ii dovedeasca regelui ca fiul sau merita sa fie posesorul unei arme atat de puternice.

Ciocanul cu puteri nelimitate poate lovi oricat de puternic, nu rateaza tinta si nu zboara niciodata atat de departe incat sa nu-si mai gaseasca drumul inapoi spre Thor. In plus, legendarul Mjolnir a supravietuit exploziilor gigantice distrugatoare de planete si are suficienta forta incat sa distruga o galaxie intreaga sau chiar o mare parte din Univers.

De asemenea, ciocanul ii ofera stapanului sau puteri care ii permit sa controleze anumite forte ale Universului, precum gravitatia, vremea sau spectrul electromagnetic.

Ciocanul amplasat in Piata Unirii anunta venirea zeului Thor in Romania, odata cu lansarea pe marile ecrane a productiei Marvel Thor: The Dark World / Thor: Intunericul. La fel s-a intamplat si la Londra, unde la premiera mondiala a fost „aruncat” si ciocanul Mjolnir (mai jos ciocanul din Romania vs. ciocanul din Londra).

In film, zeul Thor (Chris Hemsworth) porneste intr-o aventura intergalactica, alaturi de Jane Foster (Natalie Portman) si Loki (Tom Hiddleston), pentru a salva universul de la intuneric etern.

Spectatorii devin astfel partasi la povestea celui mai periculos razboi pe care Thor l-a purtat pana acum, cu un inamic caruia nici macar Asgardul nu-i poateface fata: Malakeith, reprezentantul razbunator al unei rase antice.

Thor: The Dark World va avea premiera in Romania pe 7 noiembrie 2013 in 2D, 3D si IMAX 3D.

Mjolnir

Mjolnir-ul din Bucuresti

thor_londra_4

Mjolnir-ul din Londra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top