You are here
Home > Filme > Personajele din The Hobbit au ajuns in Bucuresti!

Personajele din The Hobbit au ajuns in Bucuresti!

Gandlaf, Bilbo Baggins, Legolas si Gollum, impreuna cu inelul lui pretios au ajuns in Bucuresti si sunt gata sa se lase fotografiati alaturi de fanii universului imaginat de J.R.R Tolkien, in binecunoscuta poveste Hobbitul.

Cele patru personaje, reprezentate sub forma unor statui impresionante, au poposit in cateva dintre cele mai circulate locuri bucurestene si au adus vestea lansarii primul film din trilogia Hobbitul: O calatorie neasteptata / The Hobbit: An Unexpected Journey, pe data de 14 decembrie.

Bucurestenii au ocazia sa paseasca in universul magic al hobbitilor, sa se fotografieze alaturi de personajele sosite parca direct din Taramul de Mijloc, sa publice fotografia pe pagina de Facebook a distribuitorului de film, www.facebook.com/cineforum/ si sa castige o excursie in Marea Britanie, chiar pe taramul fascinant care l-a inspirat pe J.R. R Tolkien in conceperea povestii care a cucerit o lume intreaga.

Cele patru personaje cheie din film, reprezentate prin statui, sunt amplasate in Piata Unirii, Piata Universitatii si la intrarea principala a centrului comercial AFI Controceni si vor ramane acolo, sub ochii bucurestenilor, pana la lansarea filmului, la mijlocul lunii decembrie.

Mai multe detalii despre film puteti afla pe www.hobbitul.com si www.facebook.com/cineforum

Lasă un răspuns

Top