You are here
Home > Berlinale > ICR Berlin sustine cineastii romani la Berlinale 2012

ICR Berlin sustine cineastii romani la Berlinale 2012

Unul din cele mai importante festivaluri de film din lume, Festivalul International de Film de la Berlin (Berlinale) se desfasoara in perioada 9-19 februarie 2012 si inregistreaza, din nou, o prezenta romaneasca semnificativa.

Radu Jude revine pentru a doua oara la Berlinala cu filmul Toata lumea din familia noastra, care face parte din prestigioasa sectiune de filme, Forum.

Actrita Ana Ularu, cunoscuta si publicului  berlinez in urma prezentarii din luna octombrie 2011 a filmului Periferic de Bogdan George Apetri reprezinta Romania la Shooting Stars 2012.

In Talent Campus au fost invitate tinerele regizoare Raluca Dumitru, Ozana Nicolau si actrita Ioana Flora, iar proiectul de lung metraj Cristian a lui Tudor Giurgiu a fost selectat la Berlinale Co-Production Market.

ICR Berlin sustine atat prezentele artistice romanesti de la Berlinala, cat si realizarea catalogului Romanian Films, sprijina organizarea standului romanesc de la European Film Market si contribuie la modul cel mai dinamic la promovarea cinematografiei din Romania in timpul festivalului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top