You are here
Home > Destination Star Trek > Fanii Star Trek au doborat recordul la Destination Star Trek London

Fanii Star Trek au doborat recordul la Destination Star Trek London

1084 fani Star Trek s-au costumat in personaje din seriile favorite Star Trek si au venit sambata 20 octombrie sa doboare recordul pentru cea mai mare multime de oameni imbracata in personaje Star Trek din lume, inregistrand astfel un nou record!

Fanii au sosit si au umplut scena principala a evenimentului la cea mai mare Conventie Star Trek din Londra organizata in ultimii 10 ani. Imbracati din cap pana in picioare in personajele preferate, fanii au stat la coada pentru a se inregistra oficial la aceasta incercare de doborare a recordului. Fiecare a completat un formular si oficialii de la ExCel Centre din Londra, au notat detalii despre imbracamintea cu care a venit fiecare fan care a intrat apoi in scena principala pentru a face fotografia oficiala doveditoare a noului record.

Noul record inregistrat ieri (sambata 20 octombrie 2012) a doborat recordul anterior de 1040 fani ce a fost stabilit la Conventia Star Trek din Las Vegas in iunie 2011 unde fanii s-au strans in Hotelul Las Vegas Rio din Las Vegas, SUA.

Doborarea recordului incununeaza un weekend plin de evenimente speciale tematice. Petreceri, aparitii ale starurilor, sesiuni foto si de autografe. Astazi (duminica 21 octombrie 2012), este ultima zi in care fanii se pot intalni cu actorii lor preferati din Star Trek.

Recordul final stabilit azi se va transmite la Guinness World Record pentru a fi confirmat oficial de reprezentantii publicatiei.

Iata mai jos fotografia care dovedeste doborarea recordului:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top