You are here
Home > Destination Star Trek > Destination Star Trek London 2012: Prima zi in 43 de imagini

Destination Star Trek London 2012: Prima zi in 43 de imagini

Ziua de vineri 19 octombrie, prima zi a evenimentului Destination Star Trek London a inceput pentru mine si Robert pe la ora 13,00 cand presa a fost poftita sa-i intalneasca pe invitatii speciali ai evenimentului. Am reusit astfel sa interactionam cu majoritatea actorilor care au dat viata personajelor memorabile din seriile Star Trek. Am reusit sa facem si cateva poze pe care vi le prezentam mai jos.

Destination Star Trek London 2012, primul eveniment oficial Star Trek din Marea Britanie din ultimii 10 ani, a urat bun venit fanilor Star Trek din intreaga lume pentru a asista la un eveniment unic: Capitanii legendari din seriile Star Trek au sosit la Londra pentru a participa la evenimentul dedicat lor.

In prima zi a evenimentului a avut loc si o Nunta Klingoniana din Marea Britanie! Jossie Sockertopp (23 de ani) si Sonnie Gustavsson (29 de ani), din Skane – Suedia, si-au unit destinele costumati in klingonieni la DSTL. Ceremonia a fost condusa de Peter Wyllie iar mirele si mireasa au participat la un ritual klingonian traditional devenind oficial sot si sotie in compania invitatiilor lor si a publicului prezent la eveniment (multi dintre ei imbracati in costume din Star Trek).

Fanii s-au putut bucura in prima zi de multe evenimente dedicate lor: guest talks (dicutii cu invitatii), sesiuni de autografe, sesiuni foto profesionale cu starurile prezente la eveniment, demonstratii de cascadorii, precum si un mini muzeu de costume si obiecte folosite in seriile Star Trek.

William Shatner (Capitanul Kirk – Star Trek: The Original Series), Sir Patrick Stewart (Capitanul Picard – Star Trek: The Next Generation), Avery Brooks (Capitanul Sisko – Star Trek: Deep Space Nine), Kate Mulgrew (Capitanul Janeway – Star Trek: Voyager) si Scott Bakula (Capitanul Archer – Star Trek: Enterprise) au pasit impreuna pe scena si au urat bun venit fanilor din intreaga Galaxie in participarea lor la prima editia a evenimentului Destination Star Trek London ieri seara (vineri 19 octombrie 2012).

Seara de vineri s-a terminat cu o petrecere tematica: Balul Klingonienilor (Klingon Monster Ball), unde i-am putut asculta pe JG Hertzler (Martok) si Robert O’Reilly (Gowron) in concert.

In aceasta seara (sambata) va avea loc incercarea mult asteptata: doborarea recordului din Cartea Recordurilor Guniess de cei mai multi oameni imbracati in personaje Star Trek intr-un singur loc. Evenimentul are loc la ora 18,30 azi, 20 octombrie.

Tot sambata seara va avea loc petrecerea oficiala ce va marca aniversarea a 25 de ani de la premiera primului episod din The Next Generation. Cei prezenti o vor putea asculta cantand pe Chase Masterson (Barjorana Leeta – Star Trek: Deep Space Nine), precum si un recital Avery Brooks (Sisko – DS9)!

Fanii celebrei serii SF au sosit la Londra pentru un eveniment de 3 zile in care au fost adunate cele mai multe staruri din seriile Star Trek vazute vreodata intr-un singur loc!

Iata cateva imagini din prima zi (ieri, vineri 19 octombrie).

Foto: Emanuel Lazarescu (CineFan.ro), Robert Iancu (CineFan.ro) si Theo Cohen (theo-photography.co.uk).

Michael Dorn (Klingonianul Worf) la foto session-ul pentru presa.

Denise Crosby (Tasha Yar – TNG) discutand cu Jeffrey Combs (Weyoun – DS9 / Shran – Enterprise) si Connor Trinneer (Trip – Enterprise).

Marc Alaimo (Gul Dukat – DS9).

Impreuna cu Denise Crosby (Tasha Yar).

Walter Koenig (Chekov – TOS) acordand interviuri presei britanice.

Cirroc Lofton (Jake Sisko – DS9).

Anthony Montgomery (Travis – Enterprise)

 Connor Trinneer (Trip – Enterprise).

Nana Visitor (Kira – DS9).

 Connor Trinneer (Trip – Enterprise) si Anthony Montgomery (Travis – Enterprise).

Impreuna cu Jeffrey Combs (Weyoun – DS9 / Shran – Enterprise)

Rene Auberjonois (Odo – DS9).

Robert O’Reilly (Gowron – TNG / DS9) si JG Hertzler (Martok – DS9).

Robert O’Reilly (Gowron – TNG / DS9) si JG Hertzler (Martok – DS9).

Impreuna cu Robert O’Reilly (Gowron) si JG Hertzler (Martok) doi tipi foarte simpatici care atunci cand au auzit ca sunt din Romania au intrebat care este imnul nostru national incepand sa fredoneze versuri speciale cu „Romania” in ele.

John de Lancie (Q – TNG / DS9 / VOY).

Chase Masterson (Leeta – DS9).

David Warner (Cancelarul Gorkon).

Bobby Clark (Gorn – TOS).

Impreuna cu Bobby Clark (Gorn).

In scurt timp dupa intalnirea cu presa, portile au fost deschide pentru public si vizitatorii au dat navala.

Imediat au inceput si sesiunile foto si sesiunile de autografe. Aici Manu Itiraymi (Icheb – VOY) acordand autografe fanilor.

Un stand de unde se puteau achizitiona action figures cu perosnajele din Star Trek.

Postere si rame de vanzare.

Jossie Sockertopp (23 de ani) si Sonnie Gustavsson (29 de ani), din Skane – Suedia, si-au unit destinele costumati in klingonieni la DSTL. Astfel conventia din Londra a debutat cu o premiera: Prima nunta Klingoniana!

Proaspatii insuratei.

Impreuna cu Cirroc Lofton (Jake Sisko – DS9).

Impreuna cu Casey Biggs (Damar – DS9) si Gwynyth Walsh (B’Etor Duras – TNG).

Impreuna cu Sean Kenney (Capitanul Pike / Lt. DePaul – TOS)

Impreuna cu Chase Masterson (Leeta – DS9).

Seara lumea s-a strans pentru ceremonia de deschidere unde au fost invitati toti cei 5 capitani, precum si toti invitatii DSTL 2012.

Sala a devenit imediat neincapatoare…

Cei 5 Capitani impreuna pe aceeasi scena! Scott Bakula (Archer), Avery Brooks (Sisko), Kate Mulgrew (Janeway), Patrick Stewart (Picard) si William Shatner (Kirk).

Scott Bakula (Archer), Avery Brooks (Sisko), Kate Mulgrew (Janeway), Patrick Stewart (Picard) si William Shatner (Kirk).

Seara s-a incheiat cu Balul Klingonienilor (Klingon Monster Ball). Aici Robert alaturi de cativa Klingonieni.

La Bal am intalnit-o si pe Martha Hackett (Seska – VOY).

Impreuna cu doi fani costumati in Leeta si Quark.

Klingonienii s-au simtit ca la ei acasa la Bal.

La petrecere au sustinut un recital memorabil Robert O’Reilly (Gowron) si JG Hertzler (Martok). 

Impreuna cu Anthony Montgomery (Travis – Enterprise).

Impreuna cu scenaristul si producatorul de la TND si DS9 –  Ronald D. Moore.

Impreuna cu scenaristul si producatorul de la DS9 – Ira Steven Behr.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top