You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: Prometheus 3D

De azi pe ecrane: Prometheus 3D

Asteptarea a luat sfarsit!!! Ridley Scott si-a facut “mila” de toti fanii din lumea intreaga si dupa mai bine de 30 de ani, acesta continua explorarea universului Alien, cu Prometheus.

Pelicula, cred eu, isi va asigura din start un succes nebun la box-office, deoarece, pe langa scenariu (scris impecabil de Jon Spaihts si Damon Lindelof) si regie (eternul Ridley Scott), filmul beneficiaza si de o distributie remarcabila.

Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Idris Elba si Guy Pearce sunt cei care isi interpreteaza la perfectiune rolurile adjudicate. Dealtfel, cum sa nu o iei in seama pe talentata (si oscarizata) Charlize, care aici joaca rolul (aparent negativ) lui Meredith Vickers – persoana desemnata de Weyland Ind. sa supervizeze intreaga misiune, sau pe extraordinarul Fassbender, in rolul androidului David, si de ce nu, Guy Pearce, care chiar daca a intrat intr-un con de umbra in ultimi ani, el tot ne demonstreaza ca indiferent de situatie, el se achita cu brio de rolurile ce ii sunt incredintate.

De ce nu spun nimic de Noomi Rapace? E simplu, pentru ca nu mi se pare extraordinara. Nu imi displace, insa nici nu rupe gura targului, iar asta e valabil si pentru Sherlock Holmes 2.

Prometheus sta extrem de bine si la capitolul vizual, filmul avand efecte speciale demne de un premiu Oscar. Din pacate, din cate am citit, au aparut si guri rele, care considera acest film un semi-esec. Pai cum domnilor sa afirmati asa ceva? Daca acest film nu va multumit, atunci ce aveti de afirmat despre seria pur si simplu abominabila, intitulata AVP?

Personal cred ca Prometheus se  ridica la asteptarile fanilor, ba chiar mai mult va creea si premize pentru eventuale continuari. Veti vedea si voi, ca povestea va lua pur si simplu o alta turnura fata de cum va asteptati, iar eventualele continuari vor putea explora un univers cu totul si cu totul nou. Am sa inchei cu un indemn clar: mergeti sa vedeti Prometheus, pentru ca este unul dintre cele mai bune SF-uri din ultimii ani!

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top