You are here
Home > Festivaluri > De azi pe ecrane: Brave 3D, That’s My Boy si Hot Shorts

De azi pe ecrane: Brave 3D, That’s My Boy si Hot Shorts

Cea mai noua animatie creata de Pixar, intitulata Brave / Neinfricata, ruleaza incepand de astazi si pe ecranele din Romania. Asta se intampla cam tarziu, daca stam sa ne gandim ca premiera americana a avut loc pe 18 iunie; insa mai bine acum decat deloc.

Povestea “marca Pixar” se muta de data asta tocmai in Scotia medievala, si ne dezvaluie aventurile printesei Merida, in incercarea ei de a pune capat unui blestem din regatul pe care aceasta il mosteneste.

Insa, maniera in care Merida isi duce “lupta”, nu face decat sa arunge regatul intr-un haos general. Fiind sigura pe talentul ei de a trage cu arcul, ea infrunta primejdiile asa cum nimeni din neamul ei nu a mai facut-o.

Printre cei  care si-au imprumutat vocile pentru acest nou succes al celor de la Pixar, se numara si Kelly Macdonald, Billy Connolly sau Emma Thompson. Regia apartine lui Mark Andrews si Brendei Chapman.

In Romania filmul este distribuit de Forum Film, iar international bineinteles ca de Buena Vista.

That’s My Boy sau Baiatu’ tatii asa cum a fost tradus la noi, este cel mai nou film in care Adam Sandler are rolul principal.

Este clar ca productia celor de la Columbia Pictures (impreuna cu Happy Madison Productions – care apartine d-lui Sandler) se adreseaza segmentului de public care a ramas fidel lui Adam Sandler si asta in pofida esecurilor rasunatoare din ultima vreme.

Pana la urma, daca aveti chef de strambaturile si poantele ceva mai obscene (pe alocuri amuzante) ale lui Sandler, merita sa va duceti in weekend in sala de cinema sa va destindeti putin.

In film mai joaca si Andy Samberg (baiatul lui Sandler din film), precum si un veteran al Hollywoodului, James Caan, intr-un rol secundar ce e drept, insa e bine si asa.

Distribuit in Romania de InterComFilm, filmul va rula pe mai toate ecranele incepand de astazi.

In fine, pentru amatorii de film romanesc, avem o propunere de nerefuzat: Proiectul Hot Shorts, distribuit de MediaPro Distribution, este un concept inedit care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt metraje (In film la Nasu’ – regia Cristina Jacob, Bora Bora – regia Bogdan Mirica si Tatal meu e cel mai tare – regia Radu Potcoava) a caror valoare a fost deja confirmata la festivaluri internationale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varsovia.

Pentru detalii de ore si tarife, puteti accesa sectiunea Program Cinema, din cadrul site-ului nostru.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top