You are here
Home > Featured > Andi Vasluianu la TIFF Lounge

Andi Vasluianu la TIFF Lounge

Protagonistul filmului Despre oameni si melci (r. Tudor Giurgiu) s-a intalnit cu publicul sambata, 2 iunie, de la ora 17.00, la TIFF Lounge (Piata Unirii).

Discutia a fost moderata de Mihnea Maruta.

Cei doi au discutat cu cei prezenti despre ce inseamna un rol bun, cum intri “in pielea unui personaj”, iar dupa cum declara Vasluianu “secretul este in scenariu, daca esti atenti, acolo gasesti tot ce-ti trebuie sa sti despre personajul tau”.

In discutie s-a ajuns si la exemple de urmat in cinematografia mondiala. Mai précis la De Niro si Al Pacino: „Nu pot sa zic ca unul e mai bun ca altul, dar inclin spre Pacino fiindca pare mai instinctiv, mai putin prefabricat. De Niro – simt ca e inteligent, dar inteligent la modul… uitati cat de bine am gandit eu lucrurile! Eu nu vreau sa arat toate lucrurile astea”.

Vasluianu a mai punctat ca “publicul e mai destept decat sunt eu si nu ar trebui sa-i explic personajul pe care-l am de facut. Ii dau un pic, si restul…”

Actorul a mai punctat o zicala pe care a invatat-o de la Sanda Manu (regizoare de teatru): “plange publicul, nu plange tu…”.

Iata cateva imagini cu Andi Vasluianu la TIFF Lounge. Astazi (duminica de la ora 17,00) TIFF Lounge va prilejuieste intalnirea cu actrita Ana Ularu.

Foto de Cinefan.ro / Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top