You are here
Home > Featured > Ana Ularu la TIFF Lounge

Ana Ularu la TIFF Lounge

Actrita Ana Ularu, membra a juriului Competitiei din acest an, s-a intalnit cu publicul duminica, 3 iunie, de la ora 17.00, la TIFF Lounge.

Discutia a fost moderata de Mihnea Maruta.

Ana a vorbit despre actorie, si despre filmul recent in care joaca: Serena (r. Susanne Bier). Serena este o drama plasata in perioada crizei economice din perioada interbelica, in statul Carolina de Nord, din SUA. Pelicula va fi lansata in cinema in 2013.

Actrita de 26 de ani joaca in acest film alaturi de Bradley Cooper (The A-Team, The Hangover) si Jennifer Lawrence (The Hunger Games, Winter’s Bone), interpretii rolurilor principale.

Ana a mai fost intrebata si de experienta din filmul Diaz, prezentat acum doua zile la TIFF. Diaz – Don’t Clean Up This Blood prezinta evenimentele din ultima zi a Summitului G8 desfasurat la Genova, cand mai mult de 300 de agenti ai fortelor de ordine au dat buzna in incinta scolii Diaz. 93 de oameni au fost batuti si arestati in ciuda faptului ca nu au opus nici un fel de rezistenta.

“Au fost 150 de actori si foarte multa figuratie. A fost un act de dreptate foarte placut. Am simtit ca jucam in ceva istoric. Eu am avut rolul unei spanioloaice, a fost foarte greu dar am putut sa-mi exersez spaniola.”

Intrebata de cariera in muzica, Ana a raspuns ca “se intampla de vreo 3 ani. Piesa noastra este acum pe locul 3 in topul Radio Guerrilla (BLANOZ feat. ANA ULARU – No Regrets – n.r.) ceea ce ma bucura enorm.”

Legat de timpul pe care il are pentru toate aceste proiecte filmice si muzicale, Ana a raspuns: “Timp e pentru tot. Pentru tot ce iti place. E placut sa fi platit ca sa faci ce-ti place.”

Iata cateva imagini cu Ana Ularu la TIFF Lounge. Astazi (luni de la ora 17,00) va puteti intalni la TIFF Lounge cu Mihai Chirilov, directorul artistic al TIFF-ului.

Foto de Emanuel Lazarescu / CineFan.ro / Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top