You are here
Home > Berlinale > Standul Romaniei la Berlinale 2011

Standul Romaniei la Berlinale 2011

Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc este prezenta pentru a patra oara consecutiv cu un stand romanesc in Berlinale Film Market, organizat in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin (10-20 februarie 2011).

In acest context, a fost reeditata cea de-a cincea editie a catalogului Romanian Films, o brosura detaliata care cuprinde toate productiile romanesti de lung metraj si documentar, ce au avut premiera in ultimii 3 ani sau care urmeaza a fi lansate in prima parte a anului 2011.

APFR continua astfel campania de promovare si sustinere a industriei de film romanesti, demarata cu mai multi ani in urma si sustinuta de o serie de evenimente cinematografice, printre care se numara TIFF – Festivalul International de Film Transilvania, Gala Premiilor Gopo, Noaptea alba a Filmului Romanesc.

Pe langa standul de prezentare, cinematografia romaneasca va fi reprezentata la cea de-a 61-a editie a Berlinalei de doua filme de scurt metraj prezente in competitia Berlinale Shorts 2011: 15 Iulie (R. Cristi Iftime) si Apele tac (R. Anca Miruna Lazarescu).

APFR va organiza si in acest an mult asteptata petrecere romaneasca – unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest tip din cadrul Berlinalei – la care vor fi invitati producatori, distribuitori, reprezentanti ai fondurilor de finantare directori de festivaluri, presa de specialitate etc.

Acestia vor avea posibilitatea sa intalneasca regizorii, producatorii si distribuitorii romani prezenti la Berlin, sa fie informati despre noutatile cinematografiei romanesti si, nu in ultimul rand, sa se bucure de un concert sustinut de DJ DuBase.

Standul romanesc de la Berlin este organizat in colaborare cu Centrul National al Cinematografiei si Institutul Cultural Roman de la Berlin.

Petrecerea romanilor va avea loc maine (duminica 13 februarie 2011). Ramaneti alaturi de CineFan pentru imagini exclusive de la acest eveniment!

Foto de Emanuel Lazarescu / CineFan.ro / Toate drepturile rezervate.

Ca si anul trecut, bannerul nostru sta la loc de cinste alaturi de cel de la Variety.

Raluca Papanicoglu ofera informatii celor care vin la stand.

Lumea se informeaza despre cele mai noi lansari romanesti sau situatia cinematografelor (domnul citeste pliantul RomaniaFilm cu noile cinematografe deschise in tara anul asta).

Anca Dragoi si Raluca Papanicoglu.

Pe o plasama ruleaza imagini din cele mai recente productii romanesti.

Inainte de a pleca nu am uitat de poza traditionala din fiecare an facuta la standul Romaniei. Aici alaturi de Anca si Raluca, intr-un moment de respiro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top