You are here
Home > Cannes > Midnight in Paris regizat de Woody Allen deschide Cannes 2011

Midnight in Paris regizat de Woody Allen deschide Cannes 2011

Ce-a de-a 64-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes se va deschide pe 11 mai cu noul film regizat de Woody Allen, Midnight in Paris. Evenimentul va avea loc la Cinema Lumiere, in prezenta presedintelui juriului, Robert de Niro.

Comedia romantica, filmata anul trecut in capitala Frantei, aduce laolalta o distributie internationala ce-i include pe Owen Wilson, Rachel McAdams si Marion Cotillard, precum si pe Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni-Sarkozy, Gad Elmaleh si Lea Seydoux.

Carla Bruni si Owen Wilson pe platourile de filmare de la Midnight in Paris.

Dupa Londra (Match Point) si Barcelona (Vicky Cristina Barcelona), este acum randul Parisului sa fie onorat filmic de catre regizorul New Yorkez apreciat indeosebi de spectatorii din Europa.

Midnight in Paris este o minunata scrisoare de dragoste adresata Parisului”, declara Directorul Festivalului Thierry Fremaux. “Este un film in care Woody Allen arunca o privire mai adanca asupra subiectelor abordate in ultimele sale filme: legatura noastra cu istoria, arta, viata. Cel de-al 41-lea lung metraj al sau ne dezvaluie din nou sursa lui de inspiratie”.

Produs de Mediapro (Spania) si Gravier Productions (New York), distribuit de Mars Films in Franta, filmul va fi lansat in France in aceeasi zi cu proiectia de la Cannes.

Astfel spectatorii din Franta vor putea vedea filmul in 400 de cinematografe de pe intreg teritoriul tarii.

Cea de-a 64-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes va avea loc in perioada 11 – 22 mai 2011.

Ca si in ceilalti ani, CineFan va fi prezent la fata locului pentru a va aduce cele mai noi imagini si interviuri exclusive.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top