You are here
Home > Featured > Exclusiv: Special shoot cu Shia LaBeouf cu ocazia lansarii Wall Street 2 pe DVD si Blu-ray!

Exclusiv: Special shoot cu Shia LaBeouf cu ocazia lansarii Wall Street 2 pe DVD si Blu-ray!

In Wall Street: Money Never Sleeps, Gordon Gekko (Michael Douglas) e in sfarsit eliberat din inchisoare si cu toate ca la inceput pare schimbat de experienta carcerala, lacomia sa proverbiala nu l-a parasit nici o secunda. Contextul economic nu e identic cu cel intre coordonatele caruia si-a facut de cap in anii ’80. Se arata semnele unui colaps financiar.

Impreuna cu Jake Moore (Shia LaBeouf), un tanar broker, Gekko decide ca e momentul sa reintre in joc. Simultan cu aceasta activitate de revenire in atentia lumii financiare, Gekko incearca sa se apropie din nou de fiica sa si sa-l ajute pe tanarul Jake sa afle cine i-a ucis mentorul.

Wall Street: Banii sunt facuti sa circule este o poveste despre bani facuti cu orice pret si oameni care ar face orice ca sa poata patrunde in cel mai exclusivist club de bogatie si putere. In acelasi timp, spune povestea incercarilor unui barbat disperat de a se apropia din nou de fiica sa – o legatura amenintata si de eforturile la fel de mari de a fi reprimit in lumea pe care a lasat-o in urma.

Shia LaBeouf a devenit repede unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood. Talentul natural si energia pura i-au asigurat locul printre protagonistii de la Hollywood.

In 2007 LaBeouf a jucat in Transformers, iar in 2009 in sequelul de mare succes Transformers: Revenge of the Fallen.

Au urmat thriller-ul SF Eagle Eye, facand din nou echipa cu regizorul D.J. Caruso, cu care actorul a colaborat si la Disturbia (2007).

In 2008 LaBeouf a jucat alaturi de Harrison Ford in al patrulea Indiana Jones, Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal.

Legat de rolul din Wall Street 2, LaBeouf declara ca a fost atras de rolul lui Jake din mai multe motive, inclusiv admiratia pentru munca lui Oliver Stone. „Imi place Wall Street-ul, de-asta sunt aici”, spune actorul.

Ca cinefil, inveti multe vizionand filmele lui Oliver. Te alegi cu multe informatii, cat si cu divertisment”.

In plus, a juca intr-un film de Oliver Stone a fost o schimbare de ritm pentru tanarul actor. „Am jucat in multe filme de fantezie in ultima vreme. Am vrut ceva incisiv si Oliver Stone face filme incisive”.

Co ocazia lansarii in Romania pe Blu-ray si DVD a dramei Wall Street: Money Never Sleeps / Wall Street: Banii sunt facuti sa circule, Odeon Cineplex ne-a furnizat un set exclusiv de imagini special shoot cu starul Shia LaBeouf.

Multumiri Ruxandrei Enache de la Odeon pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispozitie aceste imagini.

 

Lasă un răspuns

Top