You are here
Home > Featured > De maine pe ecrane: Tangled si The Tourist

De maine pe ecrane: Tangled si The Tourist

Din punct de vedere cinematografic anul 2011 incepe bine, cu doua filme de calitate, care sunt sigur ca vor fi pe placul tuturor.

Primul este o animatie marca Disney, intitulata Tangled / O poveste incalcita.

Filmul este regizat de Byron Howard si Nathan Greno, iar acest lucru este un mare castig deoarece cei doi au mai fost implicati in proiecte foarte cunoscute precum: Bolt, Mulan, Brother Bear sau Lilo & Stitch.

Cei doi eroi din film sunt cat se poate de diferiti: Flynn Rider este un hot sarmant cautat de un intreg regat, iar celalalt este… Rapunzel, o prea-frumoasa fata cu un par neobisnuit de lung, care a stat inchisa vreme indelungata intr-un turn inalt, departe de vazul lumii.

Avand nevoie unul de celalalt, cei doi nu au de ales decat sa formeze o echipa si sa infrunte impreuna o gasca de hoti nemilosi (si nu numai). In aventurile lor, cei doi sunt insotiti si de doua animale, un cameleon mai dintr-o bucata (din partea ei) si un cal nebun (din partea lui). Vocile personajelor principale apartin lui Zachary Levi si Mandy Moore.

A doua premiera a saptamanii este The Tourist / Turistul, mult asteptatul film care ii are in distributie pe Johnny Deep si Angelina Jolie.

Actiunea filmului se petrece in Europa, unde, banalul Frank si enigmatica Elise (Deep si Jolie) vor face cunostinta pur si simplu “accidental”. De aici vor rezulta o gramada de aventuri pline de mister, romantism dar si pericole aflate la tot pasul. In alte roluri ii veti revedea pe Paul Bettany si Rufus Sewell.

Regia apartine lui Florian Henckel von Donnersmarck, iar scenariul a fost scris de Christopher McQuarrie, Julian Fellowes si Florian Henckel von Donnersmarck.

Enjoy!

5 thoughts on “De maine pe ecrane: Tangled si The Tourist

  1. O animatie ca Tangled era de mult asteptata si nu stiu cand va mai aparea una mai buna decat ea.

  2. Tangled este genul de film care te cucereste inca de cand incepe trailerul si deja vrei sa mergi la cinema.

  3. Imi place la nebunie felul in care sunt realizate personajele si modul lor de a fi.

  4. Umorul din film este de foarte mare calitate si este destinat persoanelor de toate varstele pentru ca toti se vor simti bine.

  5. Locul in care puteti trai aceasta atmosfera de basm cu totul si cu totul aparte este la un cinema 3D.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top