You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: How do You Know si Misiunea Directorului de Resurse Umane

De azi pe ecrane: How do You Know si Misiunea Directorului de Resurse Umane

How do You Know in traducerea de la noi Cum stii daca ai noroc?, este o comedie romantica in regia lui James L. Brooks (As Good as It Gets / Mai bine nu se poate), cu Owen Wilson, Paul Rudd si Reese Witherspoon in rolurile principale.

Surpriza placuta este si prezenta lui Jack Nicholson, actor care in ultima vreme a stat departe de lumina reflectoarelor.

In film, eroina principala este Lisa (Witherspoon), care la doar 27 de ani se simte deznadajduita atat pe plan sentimental cat si pe cel profesional. In viata ei vor aparea George (Rudd) si Matty (Wilson), doi barbati care sunt decisi sa incalce orice regula pentru a ii cuceri inima Lisei.

Cea de a doua premiera este co-productia israeliano-romana Misiunea Directorului de Resurse Umane / The Human Resources Manager, o drama ce il are ca personaj central pe Directorul de Resurse Umane, un individ care, pe parcursul unei calatori efectuate intr-un indepartat colt al Romaniei, se regaseste pe sine insusi si isi schimba in totalitate viziunea pe care o avea despre viata.

Filmul este o comedie neagra, bazata pe un roman scris de Abraham B. Yehoshua.

Pelicula a castigat premiul Academiei de film Israeliene (2010) pentru cel mai bun film, cel mai scenariu si regie si de asemenea Premiul Publicului la festivalul de film Locarno (2010).

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top