You are here
Home > Featured > Constantin Florescu si fanii filmului Nunta in Basarabia la Cinema Europa

Constantin Florescu si fanii filmului Nunta in Basarabia la Cinema Europa

In perioada 7-13 ianuarie 2011 la Cinema Europa din Bucuresti (Calea Mosilor 127) ruleaza una dintre cele mai de succes comedii romanesti de anul trecut: Nunta in Basarabia – peste 12.000 spectatori la box-office!

Nunta in Basarabia este povestea unor tineri, el bucurestean, ea din Chisinau, proaspat casatoriti, care decid sa faca nunta cu dar in speranta ca vor scoate banii necesari avansului pentru o locuinta.

Filmul a castigat premiul special al juriului la Festivalul Black Nights de la Tallinn, Estonia, festival ce s-a desfasurat in perioada 12 noiembrie – 6 decembrie 2009.

Nunta in Basarabia a fost prezentat cu succes la numeroase Festivaluri din Romania si de peste hotare.

Cu ocazia vizionarii speciale din 7 ianuarie de la Cinema Europa unul dintre actorii principali ai filmului, Constantin Florescu (Take) s-a intalnit cu publicul si fanii filmului.

Aceasta a raspuns la intrebarile celor prezenti (printre care si un grup de basarabeni sustinatori ai filmului) si s-a bucurat de reactia celor prezenti care s-au amuzat si au aplaudat indelung comedia romaneasca regizata de Nap Toader (Napoleon Helmis).

Intrebat, printre altele daca va exista o continuare la Nunta in Basarabia sau un film de sine statator cu personajul sau extrem de comic, Johnny Scarlat, Constantin Florescu a dat sperante fanilor filmului: „Nu este exclus. Totul depinde de Nap, si are el cateva idei in acest moment!”.

Nunta in Basarabia mai poate fi vazut pana joi la Cinema Europa din Bucuresti (5 lei biletul) si la Cinema Victoria din Iasi (8 lei biletul).

CineFan.ro va prezinta cateva imagini de la eveniment.

Foto de Robert Iancu / CineFan.ro / Toate drepturile rezervate.

Inainte de film, l-am invitat pe Constantin Florescu pe scena.

Acesta a urat vizionare placuta celor prezenti si i-a invitat sa ramana dupa proiectie la sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Dupa film, Take a raspuns intrebarilor fanilor si spectatorilor…

… dand sperante ca ar putea exista o continuare la Nunta in Basarabia

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top