You are here
Home > Featured > A aparut posterul oficial pentru Titanic 3D!

A aparut posterul oficial pentru Titanic 3D!

Paramount Pictures a lansat posterul oficial pentru relansarea 3D a fimului regizat de  James Cameron Titanic. Filmul va avea premiera in format 3D si IMAX 3D pe 6 aprilie 2012.

Scris, regizat si produs de Cameron, Titanic este al doilea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile (primul loc il ocupa Avatar – un alt film regizat de Cameron). Titanic unul din cele trei filme care a primit 11 nominalizari la Oscar, inclusive pentru Cel mai bun film si Cel mai bun regizor si a lansat carierele celor doua staruri din el Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.

In Titanic, Rose (Kate Winslet) are 17 ani si in ciuda vointei ei, porneste in calatorie spre America pentru a se casatori cu bogatul Cal Hockley (Billy Zane). In acelasi timp un artist sarac, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), ajunge si el prin niste imprejurari pe Titanic.
 
Cei doi se intalnesc si intre ei se naste o poveste de dragoste careia i se opun toti din jurul lor. Povestea celor doi insa nu are un final fericit, pentru ca in noaptea de 14 aprilie 1912, Titanicul se loveste de un iceberg si incepe sa se scufunde…
 
Lansat la apa in 1912, Titanic, cel mai mare si mai luxos transatlantic, a fost considerat o adevarata minune a tehnicii. S-a spus ca este de nescufundat, dar din pacate Titanicul avea sa-si gaseasca sfarsitul in apele Atlanticului de Nord, chiar in prima sa calatorie. O data cu el au murit peste 1500 de oameni, mai mult de doua treimi dintre cei aflati la bord.
 
Prima lansare in Romania a filmului a avut loc pe 10 aprilie 1998, distribuit de Guild Film Romania. In 2012, Titanic 3D va fi distribuit in Romania de Odeon Cineplex si va avea premiera in acelasi timp cu lansarea la nivel international: 6 aprilie 2012.

Iata posterul oficial pentru lansarea din 2012 precum si celalalte postere de la lansarea originala din 1997.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top