You are here
Home > Cannes > Wall Street: Money Never Sleeps – Michael Douglas & Shia LaBeouf

Wall Street: Money Never Sleeps – Michael Douglas & Shia LaBeouf

Vineri a fost ziua cand am vazut si continuarea filmului din 1987 a lui Oliver Stone Wall Street: Money Never Sleeps / Wall Street: Banii sunt facuti sa circule.

La Cannes a fost prezenta echipa filmului, iar cateva poze cu acestia puteti vedea mai jos.

wallstreetposter

Wall Street: Money Never Sleeps / Wall Street: Banii sunt facuti sa circule (SUA 2010, r. Oliver Stone, 2h 16 min).
Filmul, terminat anul trecut trebuia sa aiba premiera in luna martie, insa Fox a sperat la o selectie la Cannes a lui (lucru intamplat in cele din urma), si premiera a fost amanata pentru 24 septembrie (in toata lumea, inclusiv Romania).

Revenind la film, el incepe cu iesirea din inchisoare a lui Gordon Gekko (Michael Douglas) maestru al schemelor financiare, inchis la finalul primului film Wall Street (1987).

El se va afla acum intr-o lume pe care candva a dominat-o si va reincerca sa intre in joc, chiar daca unele reguli s-au schimbat… Gekko va trebui sa se schimbe si sa se adapteze acestor noi “reguli”.

Printre lucrurile pe care Gekko le doreste la iesirea din inchisoare este si impacarea cu fiica lui Winnie (Carey Mulligan) de care s-a indepartat in momentul mortii fratelui ei.

Winnie este pe care de a se casatori cu un tanar si idealist investitor bancar, Jacob Moore (Shia LaBeouf) care il admira pe socrul sau.

Cu cat va petrece mai mult timp cu acesta, Jacob va descoperi ca Gordon Gekko este inca un maestru al manipularilor si ca exista un singur loc unde te poti desfasura in voie si chiar te poti redefini… Wall Street!

Filmul te atrage din prima secventa, iar personajele si lumea de pe Wall Street sunt in continuare fascinante pentru public. Probabil de aceea Oliver Stone a fost tentat sa realizeze acest sequel.

Pentru fanii primului film, ei vor avea parte si de un cameo al lui Charlie Sheen ca Bud Fox, brokerul tanar si ambitios sedus de putere si scamatoriile lui Gekko in Wall Street-ul original.

Shia LaBeouf se achita onorabil de rol, devenind un personaj interesant si important pe parcursul desfasurarii evenimentelor, iar Michael Douglas, chiar daca a imbatranit “inca le are”!

Nu pot sa nu amintesc si de Frank Langella care cu aparitia sa (chiar daca intr-un rol de scurta durata) pur si simplu te vrajeste.

Un alt plus este si coloana sonora a filmului, extrem de bine aleasa si pe care o recomand cu caldura.

Deplasare realizata cu sprijinul Romanian Film Promotion.

Foto de Cristofor Lazarescu / CineFan.ro / Toate drepturile rezervate.

cannes2010_ws1

Shia LaBeouf la Cannes 2010.

cannes2010_ws2

Shia LaBeouf.

cannes2010_ws3

Carey Mulligan.

cannes2010_ws4

Michael Douglas.

cannes2010_ws5

Michael Douglas.

cannes2010_ws6

Josh Brolin.

cannes2010_ws7

Josh Brolin.

cannes2010_ws8

cannes2010_ws9

Frank Langella la Cannes 2010.

One thought on “Wall Street: Money Never Sleeps – Michael Douglas & Shia LaBeouf

  1. am atarnat posterul pe perete de acum 2 saptamani si cu fiecare stire noua astept sa vina toamna sa vad si eu filmul:X

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top