You are here
Home > Featured > Unstoppable: Tony Scott revine spectaculos

Unstoppable: Tony Scott revine spectaculos

Incep cu un sfat pe care vi-l dau tuturor: sa nu cumva sa asociati Unstoppable / De neoprit cu The Taking of Pelham 1 2 3 / 1 2 3 S-a furat un tren!

Intr-adevar cele doua filme sunt regizate de Tony Scott si da, in ambele joaca inegalabilul Denzel Washington dar paralela se opreste aici. Tony Scott este absolut genial, deoarece la o diferenta de un an a produs si regizat doua filme cu o tematica aparent asemanatoare (ar spune unii), in realitate ele fiind total diferite unul fata de celalalt.

Inca din primele minute am avut sentimentul acela care te face sa crezi aproape neconditionat, ca filmul care urmeaza sa il vezi, va fi unul foarte bun. Am savurat fiecare secventa si va spun sincer ca nu veti avea timp sa va plictisiti (nici macar sa va uitati la ceas).

Nu are rost sa incep sa povestesc pe scurt filmul pentru ca deja cred ca aveti o idee din trailere, ce pot insa sa va spun, este faptul ca atunci cand am iesit de la vizionare, “la cald” sa spunem, am considerat filmul a fi extraordinar, acum “la rece” il consider cel mai bun film de actiune de pana acum, pe 2010 (alaturi de The A-Team / Echipa de Soc).

Cine este “number one” in film? Denzel, fireste! Insa nici Chris Pine (noul James T. Kirk din Star Trek) nu se lasa mai prejos, ba mai mult, pe alocuri te face sa uiti pret de cateva clipe de “veteranul” cu care este coleg de locomotiva.

Extrem de placut este si rolul facut de Rosario Dawson (Sin City, Seven Pounds), care nu are de indeplinit doar o simpla formalitate in film (eterna prezenta feminina de umplutura), ea avand un cuvant greau de spus in desfasurarea evenimentelor.

Mi-a mai placut si de personajul “Ned”,dar mai multe nu va spun despre el…

Filmul puteti sa il vedeti incepand de Vineri 12 Noiembrie 2010 la mai toate cinematografele din Bucuresti si din tara.

Inchei cu speranta ca aceasta noua productie marca Tony Scott sa fie De neoprit si la box-office, caci merita din plin!

Enjoy!

2 thoughts on “Unstoppable: Tony Scott revine spectaculos

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top