You are here
Home > Featured > Serialul HBO In deriva – Vezi imagini cu personajele!

Serialul HBO In deriva – Vezi imagini cu personajele!

HBO Central Europe are onoarea sa va prezinte primul serial de fictiune produs de HBO integral in Romania. 
 
Serialul dramatic In deriva se concentreaza pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihiatru de elita.
marcel_iures
 
Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentreaza pe cate o sesiune de terapie – 4 sedinte individuale intre psihiatru si pacientii sai, urmate de cate un episod saptamanal in care psihiatrul isi viziteaza propriul terapeut.
 
Marcel Iures, unul dintre cei mai faimosi actori romani, interpreteaza rolul principal – psihoterapeutul Andrei Poenaru, al carui univers profesional si personal pare sa se destrame, saptamana de saptamana.
 
maria_dinulescu
 
In fiecare luni, Nora, o femeie atragatoare si inteligenta, vine la Andrei si incearca sa-si puna ordine in viata. Nora este interpretata de Maria Dinulescu, celebra pentru rolurile din California Dreamin’ (nesfarsit), in regia regretatului Cristian Nemescu si Pescuit sportiv, al lui Adrian Sitaru, care i-a adus premii de interpretare la Salonic si Buenos Aires.
 
in_deriva_vlad-zamfirescu
 
Pacientul de marti este Victor, ofiter in trupele speciale, un barbat arogant, care se considera deasupra tuturor. Victor este interpretat de Vlad Zamfirescu, actor la Teatrul Bulandra, remarcat la cinema in Italiencele (regia Napoelon Helmis) si Restul e tacere (regia Nae Caranfil).
 
maria_mitu
 
Diana este o tanara gimnasta care a suferit un accident si vine in fiecare miercuri la Andrei pentru o evaluare psihologica. Diana este interpretata de Maria Mitu, proaspat debutata in Derby, cel mai recent scurt metraj semnat Paul Negoescu.
in_deriva_bogdan-dumitrache
 
Joia e destinata terapiei de cuplu – Tudor si Ruxandra sunt casatoriti, au un copil si vor sa decida daca sa-l faca sau nu pe al doilea. Tudor e interpretat de Bogdan Dumitrache, cunoscut din lung metrajele Moartea domnului Lazarescu, regia Cristi Puiu si Portretul luptatorului la tinerete, regia Constantin Popescu dar si din scurt metrajele Trafic (Palme d’Or, Cannes 2004) sau Captivi de Craciun, proiect finalist al Concursului National de Scenarii initiat de HBO Romania si organizat in parteneriat cu TIFF. Ruxandra este interpretata de Andreea Bibiri, aplaudata pe scena in Lectia, Turandot si Unchiul Vanea si la cinema in Niky si Flo (regia Lucian Pintilie) si Offset (regia Didi Danquart).
tamara-cretulescu
 
In fiecare vineri, Andrei isi viziteaza propriul psihoterapeut – Maria Pascali, cea care, cu ani in urma, l-a initiat si l-a format. Maria este interpretata de Tamara Cretulescu, prezenta emblematica a teatrului si filmului romanesc.
 
Laura, sotia lui Andrei, severa dar nesigura, este interpretata de Gabriela Butuc; Alexandra, fiica lui Andrei, rebela dar sensibila, este interpretata de Laura Ilie. Flavian si Ileana, parintii Dianei, sunt interpretati de Cornel Scripcaru si Clara Voda.
iures_si_dinulescu
Regia serialului In deriva este semnata de Adrian Sitaru si Titus Muntean. Producatori executivi din partea HBO Central Europe sunt Aurelian Nica si Andrei Cretulescu.
 
Filmarile pentru In deriva vor dura pana in luna august, iar premiera pe HBO Romania va avea loc in decembrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top