You are here
Home > Featured > SAW 3D… un nou inceput :-)

SAW 3D… un nou inceput :-)

Iata ca serialul SAW a ajuns la ultimul episod. Cel putin asa ne promit cei doi scenaristi Patrick Melton si Marcus Dunstan (aceeasi ca si la SAW 4, 5 si 6) dar si regizorul Kevin Greutert (amintim doar de SAW 6).

Cei trei incearca sa ne surprinda cu o continuare spectaculoasa, firul narativ reluandu-se imediat dupa sfarsitul “episodului 6”, insa din punctul meu de vedere spectacolul este creat in principiu de scenele super sangeroase, nicidecum de “loviturile de teatru” din scenariu.

Va avertizez sa nu va puneti prea mult mintea la contributie cu “micile” probleme de logistica ale lui Jigsaw, sau cu scena de inceput care nu prea are legatura cu intriga in sine din acest SAW.

Pentru cei care au urmarit an de an aceasta serie (si au retinut mai toate detaliile), nu cred ca filmul va aduce ceva nou. Insa lasand deoparte carcotelile, se poate considera ca seria are un finish elegant… sau mai bine spus “poetic”.

Daca recomand filmul? DA, il recomand! De ce? Pentru ca daca tot ati pierdut cate o ora si jumatate in preajma fiecarui Halloween din 2004 si pana acum, de ce nu ati face-o si anul acesta? Mai ales ca cei responsabili cu acest “show macabru” ne promit cu solemnitate ca acest episod este ultimul…sau nu! 🙂

Sincer, cred ca pana la urma asta este cea mai mare provocare a seriei… sau mai bine zis cel mai mare “twist”: povestea fara de sfarsit a (ne)fericitului Jigsaw! Dar concluzia asta numai voi o veti putea trage dupa ce veti vedea genericul de final.

Cu ce ramanem dupa intreaga serie SAW? Eu zic ca ne vom aduce aminte cu siguranta de primele doua parti care sunt geniale, de faptul ca seria SAW se putea rezuma la o trilogie si nu in ultimul rand, ca SAW a creat un nou trend in cinematografie, mult mai sangeros decat orice altceva.

Daca merita cele 7 parti achizitionate pe Blu-Ray? Eu zic – de ce nu! Dar sfatul este numai pentru cunoscatori 😉

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top