You are here
Home > Featured > Miercuri s-a fluierat (si) in Iasi

Miercuri s-a fluierat (si) in Iasi

Miercuri, 28 aprilie 2010, a avut loc la Iasi evenimentul Fluier din nou, un eveniment caritabil pentru sprijinirea integrarii sociale si profesionale a tinerilor (post)institutionalizati.

fluieriasiposter

Incasarile din biletele vandute pentru participarea la eveniment (precum si donatiile suplimentare obtinute in timpul evenimentului) urmand a fi donate in totalitate Fundatiei COTE pentru finantarea proiectului “Absolvent”.

Acesta ofera tinerilor proaspat iesiti din centrele de plasament contexte pentru a invata cum sa se descurce singuri, oferindu-le cazare temporara in apartamentele fundatiei, sprijin pentru angajare si gasirea unei gazde, consiliere psihologica, resurse materiale si financiare pentru acoperirea nevoilor de baza.

Cu ocazia acestui eveniment a avut loc proiectia filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier in sala Cuza a Hotelului Unirea.

Cinefanii prezenti la eveniment au avut posibilitatea de a purta discutii cu o parte din echipa filmului (George Pistereanu, Ada Condeescu si Clara Voda).

Dupa proiectia filmului a avut loc o sesiune de autografe, fotografii si discutii libere intre spectatori si echipa filmului, dar si un cocktail la restaurantul aceluiasi hotel.

CineFan.ro s-a aflat la fata locului prin intermediul corespondentelor din Iasi, Diana Calinescu si Andreea Florea si va aduce cateva imagini de la fata locului.

Foto de Andreea Florea / CineFan.ro / Toate drepturile rezervate.

fluieriasi1

George Pistereanu.

fluieriasi2

Ada Condeescu.

fluieriasi3

George Pistereanu.

fluieriasi4

Clara Voda.

fluieriasi5

fluieriasi6

fluieriasi10

fluieriasi7

Actorii au acordat autografe celor prezenti la eveniment.

fluieriasi8

fluieriasi9

George Pistereanu impreuna cu corespondenta CineFan la Iasi, Diana Calinescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top