You are here
Home > Featured > Megamind, un villain simpatic!

Megamind, un villain simpatic!

Se pare ca nu m-am inselat cand am anticipat ca acest film o sa aibă o mare problema: ii lipseste umorul!

Ca poveste nu este rau, ba chiar te prinde destul de repede, insa din pacate doar te prinde dar nu te si cucereste definitiv, asa cum au facut-o alte filme de animatie (Ratatouille, Bolt sau Ice Age 3).

Avem o rivalitate intre doi „alieni”, rivalitate ce tine inca din vremurile in care ei erau bebelusi. Destinul fiecaruia este complet diferit, unul fiind un supererou (Metro Man) care mentine ordinea in Metro City, iar celalalt (Megamind) un erou negativ, care se chinuie in zadar sa instaureze anarhia in orasul amintit.

In centrul disputei dintre cei doi se afla si Roxanne Ritchie, o reporterita de la un canal local de stiri, care fara sa vrea, va pune umarul la crearea unui alt supererou cu intentii malefice (Titan).

Revenind la punctul slab al filmului, pot sa va spun ca in afara de glumele din trailere (la care deja nu o sa mai radeti) mai sunt inca 2-3 momente in film, cu adevarat amuzante. Pacat, pentru ca in momentul in care te gandesti la un film de animatie, iti spui ca acesta trebuie sa contina foarte mult umor. Daca tot vorbesc de asta, am sa va spun singura animatie care m-a cucerit si careia i-a lipsit umorul aproape in totalitate: Wall-E.

Vocile personajelor sunt interpretate, ca de obicei, de cativa actori super cunoscuti: Will Ferrell este Megamind, Tina Fey – Roxanne Ritchie, Jonah Hill da glas „durului” Titan si Brad Pitt este Metro Man.

O sa va mirati, insa cu ultimul am o problema, mai precis nu mi se pare ca alegerea lui Brad Pitt a fost tocmai potrivita pentru acest film. Am avut senzatia ca el nu prea a intrat in pielea personajului. Sa nu credeti insa ca am ceva cu Brad Pitt, ba din contra, il consider unul dintre cel mai talentati actori de la Hollywood.

Am sa vorbesc putin si despre regizor, Tom McGrath, cel care a mai regizat si Madagascar 1 si 2. In filmele realizate, Tom McGrath a mai participat si in calitate de actor, in Madagascar el fiind vocea lui Skipper (unul dintre pinguini), iar in Megamind indeplinind chiar doua roluri: Lord Scott (tatal vitreg al lui Metro Man), precum si unul dintre paznicii inchisorii in care Megamind isi ispasea sentinta.

Concluzia este ca pana la urma, acest individ „capatanos” o sa va cucereasca inimile si nu o sa plecati prea dezamagiti din sala de cinema.

Mergeti si il vedeti si apoi va astept comentariile pe blogul CineFan.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top