You are here
Home > Featured > Karate Kid s-a lansat pe Blu-ray si DVD: vezi imagini

Karate Kid s-a lansat pe Blu-ray si DVD: vezi imagini

Sambata, 27 noiembrie 2010, Pro Video a lansat pe Blu-ray si DVD filmul Karate Kid in cadrul unei reprezentatii de arte martiale sustinuta de membrii Academiei Artasia – Academia de Arte Asiatice pentru Sanatate si Spiritualitate.

Cele trei momente din cadrul demonstratiei: Wushu traditional din Muntii Wudang, Cautarea Armoniei prin Artele Martiale, Sabia – Regina armelor au fost apreciate de catre public, readucand in atentia celor prezenti scene impresionante din cadrul peliculei Karate Kid.

Remake al filmului celebru omonim, lansat in 1984, Karate Kid ii aduce impreuna de aceasta data, pe specialistul in arte martiale Jackie Chan, dar si pe simpaticul Jaden Smith, nimeni altul decat fiul cunoscutului actor Will Smith.

Majda Aboulumosha, Ioana Picos, Adina Galupa, Iulia Mladin sau Larisa Dragulescu se numara printre cei care au urmarit cu interes abilitatea cu care cei de la Artasia au manuit sabiile, sulitele, evantaiele sau bastoanele.

Lopata Calugarului, Stilul Sarpelui, Boxul Betivului sau Boxul Dragonului sunt cateva dintre schemele executate de maestri, care au imbinat uluitor tehnicile Wudang Wushu-KungFu, Taijiquan si Daoyin-Qigong.

Incurajati de Bogdan Ciudoiu (Radio 21), cei mici au intrat imediat in atmosfera, incercand sa execute cat mai bine unele dintre figuri si sa castige numeroasele premii constand in DVD-uri cu filmul Karate Kid.

Karate Kid este disponibil pe DVD si Blu-ray la un pret recomandat de 49.9 Lei, respectiv 99.9 Lei.

Lansarea pe DVD si Blu-ray a renumitei pelicule este insotita de o serie de surprize pentru fanii genului, dar nu numai.

Astfel, in perioada 29 noiembrie 2010 – 16 ianuarie 2011, toti cei care vor achizitiona DVD-ul sau Blu-ray-ul marcat cu un sticker special vor putea castiga super premii: unul dintre cele trei abonamente lunare la cursuri Kung Fu, gimnastica traditionala chineza sau dansuri asiatice in cadrul Academiei Artasia.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe baza informatiilor din flyer-ul aflat in DVD sau Blu-ray pe site-ul www.provideo.ro/karate, incepand cu 29 noiembrie si sa va asigurati un loc in cursa pentru premii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top