You are here
Home > Filme > Interviu cu Lindsay Lohan: “Acest rol m-a facut sa ma simt mai dura!”

Interviu cu Lindsay Lohan: “Acest rol m-a facut sa ma simt mai dura!”

Lindsay Dee Morgan Lohan si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si pentru cateva reclame. La varsta de 10 ani, isi incepe cariera de actrita in serialul Another World.

La varsta de 11 ani, a jucat in primul ei film, un remake al filmului The Parent Trap, interpretandu-le pe cele 2 surori gemene.

Lohan devine celebra cu rolurile principale din filmele: Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen, Mean Girls si Herbie: Fully Loaded.

Urmatoarele roluri principale le are in filmele Bobby si A Prairie Home Companion. In 2004, Lohan isi lanseaza albumul de debut Speak de pe care se desprind single-urile Rumors, Over si First.

In anul 2005, in data de 6 decembrie, ziua de Mos Nicolae, Lohan isi lanseaza al doilea album A Little More Personal (Raw). De pe el se desprinde single-ul Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father) .

Viata personala a lui Lindsay a fost mereu pe prima pagina a ziarelor si a tabloidelor.

Iata un interviu cu Lindsay Lohan, cu ocazia premierei filmului Macete pe marile ecrane.

Ce rol joci in Macete si cum l-ai descrie?
Lindsay Lohan: Sunt April. As descri-o ca fiind rebela, ca o adolescenta. Ia totul ca si cum i s-ar cuveni, fiindca e obisnuita sa se bazeze pe tatal ei, care este cine este, si care o scoate mereu din belele. Dar mai cred despre ea ca e foarte loiala familiei sale, mai ales pentru ca e copil singur la parinti.

Cum ai aflat de proiectul Macete? Ai vazut inainte trailerul fals din Grindhouse?
Despre Macete am aflat de pe… IMDB! Nu vazusem trailerul pana nu m-am intalnit cu Robert si Rick Schwartz. Deci am aflat de Macete inainte ca scenariul sa fie gata, dar nu prin intermediul lui Grindhouse.

Cum a fost sa lucrezi cu Robert Rodriguez?
A fost diferit de orice am facut eu pana acum. M-am simtit aproape ca si cum as fi filmat cu Robert Altman, pentru ca echipa de actori a fost foarte mare si ne-am simtit ca intr-o familie. Cu totii au fost fantastici si draguti. In plus, a fost prima data cand am filmat scene in care trebuia sa trag cu pistolul – asta a fost partea mea favorita! M-a facut sa ma simt mai dura!

Cum ai ajuns sa lucrezi la acest proiect?
Prin intermediul lui Rick Schwartz, care a produs un film intitulat Labor Pains, dupa care am devenit prieteni foarte buni. M-a sustinut foarte mult si a crezut in ceea ce pot sa fac. Asta a insemnat foarte mult pentru mine. La doua zile dupa ziua mea mi-a trimis o felicitare pe care scria… nu pot sa va spun exact, fiindca era un cuvantul cu “F”… Scria doar “Happy F… Birthday! Go kick ass in the movie.”  E un tip la care tin enorm, sper sa mai lucrez cu el pe viitor.

One thought on “Interviu cu Lindsay Lohan: “Acest rol m-a facut sa ma simt mai dura!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top