You are here
Home > Featured > In deriva: Victor (Vlad Zamfirescu) – in fiecare marti

In deriva: Victor (Vlad Zamfirescu) – in fiecare marti

In deriva – primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania isi concentreaza actiunea pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita.

Marcel Iures joaca rolul lui Andrei Poenaru. Dupa ce face cunostinta cu Victor, noul sau pacient, el incepe sa aiba dubii legate de propriile sale calitati de terapeut.

Victor – Pacientul de marti seara, pe care il veti putea urmari din 6 decembrie, timp de 7 saptamani.

Victor e militar de cariera, dar duritatea si stoicismul cu care-si imbratiseaza meseria nu fac decat sa camufleze teribilul sentiment de vinovatie generat de vietile nevinovate luate in timpul unei dezastruoase misiuni in Afganistan.

Prospat refacut dupa un atac de cord, Victor incearca cu disperare sa afle ce simte cu adevarat. Prins intre lectia invatata de la tatal sau, un barbat mult mai dur decat el, cum ca soldatii nu au ce cauta la psiholog, si determinarea lui Andrei de a-l face sa se deschida, Victor devine tot mai instabil…

Actorul Vlad Zamfirescu este cel care il interpreteaza pe Victor. Vlad a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale – Bucuresti (clasa prof. dr. univ. Ion Cojar) si are o bogata activitate in teatru, televiziune si film, din filmografia sa facand parte titluri precum Restul e tacere, Stare de fapt sau Italiencele.
 
In timpul filmarilor, Vlad a declarat: „Se scrie greu o piesa buna, un text bun. Scenariul este extrem de important si in jurul lui se creeaza si cresc toate celelalte. Avand la baza un scenariu foarte bun cum a fost acesta, sper sa fi contribuit si noi la crearea unui lucru de calitate.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top