You are here
Home > Featured > In deriva: Tudor (Bogdan Dumitrache) si Ruxandra (Andreea Bibiri) – in fiecare joi

In deriva: Tudor (Bogdan Dumitrache) si Ruxandra (Andreea Bibiri) – in fiecare joi

In deriva – Primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania isi concentreaza actiunea pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita.

Doctorul psihoterapeut Andrei Poenaru (Marcel Iures) va incerca sa-i tina impreuna pe noii sai pacienti, poate si pentru ca relatia lor reprezinta proiectia propriei vieti de cuplu, casnicia lui trecand prin zone cu turbulente serioase.

Tudor si Ruxandra Marinescu – Pacientii de joi seara, cuplul pe care il veti putea urmari din 6 decembrie, timp de 9 saptamani.

Cei doi soti vin la terapie pentru a hotari daca sa pastreze sau nu o sarcina. Insa dezbaterea lor in legatura cu avortul e doar introducerea intr-o relatie extrem de volatila si de nociva.

Casnicia lor “cu nabadai” se alimenteaza, deseori, dintr-un conflict permanent. Desi mai simt inca pasiune unul pentru celalalt, terapia pare a le exacerba diferentele si a-i face sa constientizeze nivelul inalt de toxicitate cu care si-au contaminat existentele.

Cei doi sunt impreuna de 8 ani si au un copil, pe Stefan, de 7 ani.

Actrita Andreea Bibiri o interpreteaza pe Ruxandra, iar actorul Bogdan Dumitrache joaca rolul lui Tudor.

Andreea Bibiri este absolventa a UNATC Bucuresti si a putut fi vazuta atat pe scena teatrului, cat si pe marele ecran, in filme precum Offset, Damen Tango, Stare de fapt.

Bogdan a absolvit UNATC Bucuresti si a avut roluri in scurt si lung metraje, dintre care amintim: Trafic, Moartea domnului Lazarescu, Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii sau Captivi de Craciun.

Andreea declara in ultimele zile de filmare: „Serialul e foarte diferit de ce s-a facut pana acum. E mult mai interesant, mai profund, mai subtil, e foarte aproape de film si e greu sa faci asa ceva in ritm de televiziune. Aici chiar era nevoie de cei mai buni si cei de la HBO au avut o echipa pe masura.”

Bogdan spunea despre productie: „Ritmul de lucru este mult mai alert decat in film. Am urmarit mai multe productii /seriale HBO si am remarcat o apropiere de cinema in sens calitativ, chiar daca  timpul de realizare este mult mai scurt.  Am sperat sa gasesc acelasi lucru si aici si asa a fost.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top