You are here
Home > Featured > In deriva: Nora (Maria Dinulescu) – in fiecare luni

In deriva: Nora (Maria Dinulescu) – in fiecare luni

In deriva – Primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania isi concentreaza actiunea pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita.

Marcel Iures joaca rolul lui Andrei Poenaru. Dupa ce se indragosteste de Nora, pacienta sa, el pune sub semnul rasturnarii si al haosului tot ce are mai drag si mai valoros: propria viata, respectul de sine, familia, copiii, profesia, reputatia, pacientii, prietenii.

Nora – Pacienta din sedintele care au loc la HBO in fiecare luni seara, timp de 9 saptamani, din 6 decembrie.

Senzuala si foarte inteligenta, capricioasa si foarte caustica, la cei 30 de ani ai sai Nora are o personalitate nevrotica si narcisista ce-i permite auto-analize necrutatoare, dar care nu o pot impiedica sa se amorezeze de propriul sau terapeut…

Orfana de mama de la o varsta foarte frageda, Nora a fost intotdeauna colacul de salvare de care neconsolatul sau tata s-a agatat cu disperare, lipsind-o, astfel, de o veritabila figura paterna. Marcata de aceasta lipsa si tanjind dupa afectiune, adolescenta Nora a sedus un barbat mult mai in varsta ca ea. Acum, ajunsa la maturitate, aceeasi instabilitate emotionala o face sa se teama de casnicie, sa-l respinga pe cel care o iubeste si sa se indragosteasca iremediabil de psihoterapeutul ei. Dar ce se va intampla daca, cumva, va capata ceea ce-si doreste cu atata pasiune?

Actrita Maria Dinulescu o interpreteaza pe Nora, un rol dificil pentru care s-a pregatit o buna perioada de vreme la spitalul Bagdasar din capitala. Maria Dinulescu a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale – Bucuresti (sectia Actorie Teatru si Film – clasa prof. dr. univ. Sanda Manu – Ion Cojar). Pana in acest moment a avut roluri in 20 de scurt metraje, 12 lung metraje (printre care California Dreamin’ (nesfarsit) si Pescuit Sportiv) si cateva seriale TV.

In timpul filmarilor, Maria a declarat: „Avem la acest proiect o echipa tehnica 100% de cinema, un scenariu de succes in Israel si America si doi regizori apreciati. Cu acest suport in spate am avut multa incredere ca o sa iasa bine.”

One thought on “In deriva: Nora (Maria Dinulescu) – in fiecare luni

  1. sa i deschida cineva mintea,frumoasa nebuna ce esti,cum naiba sa nu ti intemeiezi o familie? o gena asa frumoasa sa se piarda?
    sunt un fan innebunit si nu ma pot obisnui cu ideea ca asa o inteligentza o sa se uste singura.eu am o fetiza si e cel mai minunat lucru ,doamne mariaaaaaaa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top