You are here
Home > Featured > In deriva: Diana (Maria Mitu) – in fiecare miercuri

In deriva: Diana (Maria Mitu) – in fiecare miercuri

In deriva – primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania isi concentreaza actiunea pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita.

Marcel Iures joaca rolul lui Andrei Poenaru. Pentru el, noua sa pacienta reprezinta proiectia propriei relatii cu fiica sa de 17 ani, la fel ca Diana, masura responsabilitatii si calitatii cu care, el insusi, isi implineste rolul de parinte.

Diana – Pacienta de miercuri seara, pe care o veti putea urmari din 6 decembrie, timp de 9 saptamani.

Diana (17 ani) este o gimnasta de performanta, maturizata inainte de vreme cu toate ca, din cauza intensului efort fizic, corpul ei a ramas cel al unei fetite. Ajunge la cabinetul lui Andrei in urma unui accident si dupa ce o companie de asigurari o obliga sa treaca printr-o evaluare psihologica.

Maria Mitu joaca rolul Dianei Pelin. In varsta de numai 18 ani, Maria este eleva in clasa a doisprezecea la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti. Are un rol in scurt metrajul Derby, semnat de Paul Negoescu, selectionat la Festivalul International de Film de la Berlin. Maria este extrem de talentata si, pe parcursul filmarilor, a insufletit intreaga echipa de productie. Acum se concentreaza pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.

Iata ce spune Maria despre finalul filmarilor: „S-au incheiat 5 luni minunate, in care abia asteptam sa vina ziua de filmare. Pentru mine ca prima experienta este coplesitor cat de bine ma simt si cat de bine am lucrat cu toti cei din echipa. Pe masura ce terminam un nou episod imi dadeam seama ca as fi avut si eu unele dintre reactiile Dianei.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top