You are here
Home > Featured > In deriva: CineFan va prezinta Familia Poenaru

In deriva: CineFan va prezinta Familia Poenaru

In deriva, primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania isi concentreaza actiunea pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihoterapeut de elita.

Actorul Marcel Iures joaca rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat si extrem de profesionist care urmeaza sa aiba parte de provocarea vietii sale – iubirea pentru o pacienta, iubire ce va ameninta tot ce are mai drag si mai important pe lume: familia, respectul de sine, reputatia si, nu in ultimul rand, meseria.

Marcel Iures si Laura Ilie.

Dar cine este familia lui Andrei Poenaru?

Laura (48 ani) e sotia lui Andrei, o femeie matura, mama a trei copii (Vlad – 9 ani, Alexandra – 17 ani si Petru – 22 ani), care se simte neglijata si furioasa ca Andrei a pus intotdeauna interesul pacientilor inaintea ei si a copiilor lor.

In esenta doar o femeie care vrea sa se simta iubita, ea e atat de deziluzionata si de convinsa de esecul casniciei sale, incat sfarseste prin a pune in pericol linistea familiala. Laura e inteligenta, vibranta si, deseori, de o sinceritate vecina cu cruzimea.

Accepta sa mearga cu Andrei la Maria (rol interpretat de Tamara Cretulescu) pentru terapia de cuplu, dar aceasta decizie ii va ravasi si mai tare existenta.

Actrita Gabriela Butuc, care o joaca pe Laura, a declarat: „Serialul produs de HBO a fost intamplarea pe care o asteptam. M-am regasit in povestea asta. Marcel Iures este un actor cu care mi-am dorit dintotdeauna sa joc. M-a ajutat enorm sa pot juca acest personaj asa cum mi-am dorit, si sper ca acest lucru se va vedea.”

Gabriela Butuc.

Gabriela Butuc este absolventa a  UNATC, sectia Arta Actorului promotia 1989, clasa prof. Dem Radulescu si a putut fi vazuta atat pe scena teatrului, cat si pe marele ecran.

Alexandra, fiica lui Andrei, are 17 ani si face voluntariat la un centru pentru adolescenti. In acelasi timp se implica in diverse moduri in salvarea familiei sale.

Alexandra e interpretata de actrita Laura Ilie. „Pentru mine HBO reprezinta un standardad ridicat si ma bucur ca am avut alaturi o echipa atat de buna.” In ceea ce priveste aparitia in serial alaturi de Marcel Iures, Laura a declarat: „E extraodinar sa lucrezi alaturi de o legenda.”

Absolventa a sectiei Arta Actorului din cadrul UNATC, promotia 2009, Laura Ilie a inceput sa cocheteze cu actoria inca din scoala.

Marc Simion Titieni.

Vlad este fiul cel mic al cuplului Poenaru, in varsta de 9 ani si este interpretat de Marc Simion Titieni.

Marc are 10 ani si a mai jucat in productii TV. Iubeste baschetul si isi doreste sa practice acest sport in America.

Fiul mai mare al lui Andrei Poenaru este Petru, are 22 ani si este student la Institutul de Marina din Constanta.

Serialul In deriva va avea premiera la HBO Romania pe 6 decembrie 2010.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top