You are here
Home > Featured > Harry Potter: Inceputul sfarsitului!

Harry Potter: Inceputul sfarsitului!

Este clar ca in urmatoarea saptamana cinematografica vom avea un lider detasat la incasari.

Numele lui este Harry Potter si revine in cinematografe cu forte proaspete, gata sa ne dea pe spate si sa stabileasca noi recorduri in box office-ul romanesc.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 / Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 ne arata un Harry ceva mai matur, care, alaturi de cei doi buni prieteni, Ron si Hermione, porneste o ultima lupta impotriva “Cel-Ce-Nu-Trebuie-Numit” (pe intelesul tuturor, maleficul Lord Voldemort).

Filmul este prima parte al celui de al 7 lea capitol, care este totodata si ultimul din seria cartilor scrise de J.K. Rowling. Ceea de a 2 a parte a filmului, este deja in post-productie si va fi lansata in cursul anului viitor (15 mai 2011).

Din distributie nu puteau lipsi Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson sau Alan Rickman, precum si multi, multi altii. Regia este semnata de David Yates, acelasi regizor care a realizat si ultimile doua parti de pana acum ale francizei.

Pentru cei care nu sunt fani ai domnului Potter, mai exista alte doua alternative: Europolis si Na Pude / In Pod.

Primul este un film romanesc, in regia lui Cornel Gheorghita, care ne prezinta povestea unei mame (Adriana Trandafir) si a fiului ei (Aaron Dimeny), care bat drumul pana in Franta, pentru a afla daca au intrat sau nu in posesia unei mosteniri (lasata de fratele acesteia, Luca). Daca mostenirea este materiala sau “spirituala” va las pe voi sa decideti.

Cel de al doilea film Na Pude / In Pod, este un Toy Story ceva mai sumbru, intr-o viziune japoneza-slovaca-ceha. Animatia va rula Sambata si Duminica la Muzeul Taranului Roman – NCRR.

Vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top