You are here
Home > Featured > Gala Best Film Fest 2010 in imagini

Gala Best Film Fest 2010 in imagini

Cele mai apreciate filme de catre critica si presa de specialitate din Romania in 2009 au fost premiate vineri, 22 ianuarie, ora 19.00, la Cinema Studio din Capitala – in cadrul celei de-a 10-a editii a Galei BEST FILM FEST.
 
BEST FILM FEST a devenit unul dintre cele mai asteptate evenimente cinematografice din Romania.
 
Timp de o saptamana spectatorii vor putea (re)vedea CELE MAI BUNE FILME ALE ANULUI 2009, alese pe baza voturilor presei de specialitate din Romania.
 
Retrospectiva va dura 7 zile si va avea loc in Bucuresti la Cinema STUDIO. Saptamana a inceput pe 22 ianuarie cu o SEARA DE GALA la care au fost invitate 300 de personalitati din toate domeniile de activitate: actori, regizori, distribuitori, producatori, vedete TV, dar si VIP-uri din domeniul presei, culturii, sportului si afacerilor.
 
In cadrul Galei au fost prezentate  TOPURILE ANULUI 2009, alcatuite pe baza voturilor presei de specialitate din Romania si s-au inmanat trofeele pentru diverse categorii. Iata mai jos poze de la Gala, impreuna cu castigatorii premiilor. Foto: CRISTOFOR LAZARESCU / CineFan.ro.
bff_1
 
Actrita Maria Dinulescu a fost printre primii care au sosit la Gala.
bff_2
Maria Dinulescu.
bff_3
Regizorul Corneliu Porumboiu a raspuns cu amabilitate intrebarilor jurnalistilor.
bff_4
La inceput de gala, Dl. Constantin Fugasin, organizatorul evenimentului a spus cateva cuvinte celor prezenti.
bff_5
Alaturi de Irina Margareta Nistor, a inceput ceremonia, primul castigator fiind… Cel mai bun film european care a rulat in Romania in 2009 – Gomorra – Independenta Film. Din pacate, nici un reprezentant al distribuitorului nu a fost in sala pentru a ridica premiul. A urmat…
bff_6
Cel mai bun actor intr-un film romanesc – Dragos Bucur (Politist, adjectiv). Din pacate Dragos nu a putut veni, premiul fiind ridicat de colega din film, actrita Irina Saulescu.
bff_7
Urmatorul premiu acordat a fost acela pentru Cea mai buna actrita intr-un film romanesc – Maria Dinulescu (Pescuit sportiv).
bff_8
Irina Margareta Nistor, Constantin Fugasin, Maria Dinulescu.
bff_9
Maria Dinulescu.
bff_10
Eugen Serbanescu, Directorul Centrului National al Cinematografiei a urcat pe scena pentru a inmana premiul pentru Cel mai bun regizor roman al anului 2009 – Corneliu Porumboiu (Politist, adjectiv).
bff_11
Eugen Serbanescu.
bff_12
Corneliu Porumboiu.
bff_13
Irina Margareta Nistor, Corneliu Porumboiu, Eugen Serbanescu.
bff_14
Sala Cinematografului Studio, in timpul galei.
bff_15
Corneliu Porumboiu a mai urcat o data pe scena pentru a ridica Premiul pentru Cel mai bun film romanesc care a rulat in 2009 – Politist, Adjectiv.
bff_16
Corneliu Porumboiu.
bff_18
A urmat premiul pentru Cel mai profitabil film care a rulat in Romania in 2009 – Epoca de Gheata 3: Aparitia Dinozaurilor / Ice Age 3 – 6.858.621 Lei (1.633.000 Euro, 336.176 Spectatori) – Distribuit de Odeon Cineplex. In sala a venit chiar personajul principal, Sid…
bff_19
Sid…
bff_20
… alaturi de Simona Dumitru, Marketing Coordinator Odeon Cineplex pentru a ridica premiul.
bff_21
A urmat apoi momentul mult asteptat… Premiul pentru Cel mai bun film care a rulat in Romania in 2009 – Inglourious Basterds – Ro Image 2000. Pe scena a urcat Dan Mirica, marketing manager Ro Image 2000.
 
bff_22
Dan Mirica, Ro Image 2000.
bff_24
Dan Mirica ne-a urat la final sa fim cu ochii pe filmele distribuite de Ro Image.
bff_25
Finalul Galei a facut ravagii printre criticii de film… Valerian Sava dormea dus… Oare s-o fi trezit la filmul care a urmat?
bff_26
Maria Dinulescu din fata…
bff_27
… si din spate.
Dupa premii, a urmat proiectia filmului Nunta in Basarabia, o comedie spumoasa de Napoleon Helmis (Italiencele).
 

4 thoughts on “Gala Best Film Fest 2010 in imagini

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top